|
![]() |
#15811 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Deda , idem sad namontirat slikove , pa ću se provozat malo. Jel se smijem vozit po kiši s njima? Da nebi izginuo ![]() Destro daj koju sliku , meni bajk baš močno izgleda.
![]() |
#15812 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() buraz ti je jucer imal izraz lica, jee... kaj sam ga radi tih guma moral vozit ![]()
![]() |
![]() |
#15813 |
Premium
|
To sam i mislio da će bit klizanje. Onda neka ostanu ove ripnjače dok suho ne dođe. A buraz je bio zbediran zato kaj ga je auspuh opet počeo zajebavat, nikak da ga složi kak spada ![]()
![]() |
#15814 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Za sve ponosne vlasnike Shimano M666 kocnica kojima trebaju oni sarafi koji drze pakne evo ih na ovom linku po ne bas pristupacnoj cijeni (sa postarinom oko 9 dolara po komadu). Ako netko nadje jeftinije neka javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15815 |
|
![]() |
#15816 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ko nije vidio, poštarina je privremeno free na sve narudžbe s chainreactiona, tako da ako vam trebaju sitnice do 160kn udrite što prije, ili ako ste mislili nešto skuplje plaćate samo davanja. Zlata v2 neće biti složena do sutra, ali ionako nije hitno jer moram radit ovaj vikend, tako da otpadam za Sljeme. Ovo je već treći vikend zaredom da me nema. Kata-jebena-strofa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15818 |
|
ja ako bude vremena vozim cestu ovaj vikend sa GTom, na srebrenku nema prednje kocnice....
![]() |
#15820 |
Premium
|
![]() |
#15821 | |
|
Citiraj:
idem ti prigorje-marija gorica-pa tamo krajevi gornji donji-harmica-senkovec-drenje-prigorje... prvo je uspon cca 7km...
![]() |
![]() |
#15822 |
Premium
|
Može , kad to misliš vozit? Ja u subotu idem neke stvari kupit , tak da to odpada , neda mi se vračat po onom mraku kasno navečer. U nedelju mogu ajmo reč u pol 12 kod pluramaksa? Mogo bi i ranije možda.
![]() |
#15823 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Sutra, 10h, tunelko, any1?
![]() |
#15824 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja bi isao, sada sam isao brzinsku do grebena, sklize se u pm, a i dosta je zima, ali neka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15825 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15826 |
Why So Serious?
|
![]() |
#15827 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
+1, naravno Citiraj:
![]() Upravo se vratih iz Moslavine, i usput sam stao u Viva sport da vidim koliko bi me dosao servis Fox DYAD pullshocka. Malo sam popricao s deckom u ducanu pa mi je pokazao servis kitove i alat za DYAD ( servis u kucnoj radinosti moze se slobodno zaboraviti): Lijevo set za DYAD (150 i nesto sitno kn), desno za RP23 (44kn): ![]() Cijena kompletnog servisa za RP23 je 600kn, a za Dyad je skuplje samo za razliku u setu brtvi - odlicno, iako ima najmanje duplo vise posla, u odnosu na RP23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15828 |
Why So Serious?
|
![]() |
#15829 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15830 |
Why So Serious?
|
![]() ![]()
![]() |
#15831 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
24.15€, postarina free -->
- a moglo bi proci i preko carine bez davanja Sad je samo pitanje velicine L ili XL. [edit] ... koje nema ![]() Citiraj:
- a moglo bi proci i preko carine bez davanja Sad je samo pitanje velicine L ili XL. [edit] ... koje nema ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 25.11.2011. u 20:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15832 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Patka je to Nik, ova oznaka Youth znači da je to najmanji size, tj za dječicu. In stock imaju samo najmanju veličinu black/purple http://www.chainreactioncycles.com/B...CategoryID=396 edit: e Cuks mozda neke modele stitnika mozes narucit pojedinacno, pa narucis L za desno i XL za lijevo koljeno ![]() da se ne bi zeznuo http://www.sixsixone.com/Catalog_661...f-65e3910f321f Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 25.11.2011. u 20:30. Razlog: da ga metnem Cuksu |
![]() |
![]() |
![]() |
#15833 |
Registered User
|
Moram se odmah pohvalit, uspio sam Lin Chi Nuu izvuć iz stana tako da će i on sutra sa nama na sleme.... Pitanje samo, nije uvijet, dal bi se mogo tunel pomaknut na 11h ili imate neke obaveze poslije pa žurite? Edit: "Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. Danas u 20:30. Razlog: da ga metnem Cuksu " Hahaaahahhahaaa ![]() Sile, majkemi ti si najjači jebač kojeg znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15834 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Na antibioticima, bravo ![]() ![]() Ovaj zahtjev za 11 sati nije moj (samo da se zna) ali nemam ništa protiv Citiraj:
![]() Mic, jesi skužio šta svira u videu ![]() "Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. Danas u 20:30. Razlog: da ga metnem Cuksu Sile Car!! ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 25.11.2011. u 22:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15835 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15836 |
Why So Serious?
|
![]() |
#15837 |
Registered User
|
Ok, nas troje za sad je za 11, cekamo još Nika i Renesisa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15839 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a meni je svejedno, iako bi rađe u 10, ako krenemo u 11, doc cemo doma po mraku vec |
![]() |
![]() |
![]() |
#15840 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Slike nema. Eventualno ak će mi se dat naredni tjedan. Citiraj:
Ako je otvaranje i zamjena brtvi bez otvaranje IFP komore onda je to fino pljačkanje naroda. A da ne pričam da mi se vivasport zamjerio kad mi je dečko koji je prodao rebu rekao da mu je tamo vilja bila servisirana (jer je vlasnik njegov rod nekakav). Vilja nije servisa vidla. ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|