|
![]() |
#14221 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
18-pilana ide za 8:23 bez problema, to je najkraća staza do dolje ![]() ja dolazim sutra u ZG, a nedjelju bi se moglo i vozit ponesto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14222 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Planinarske staze na Medvednici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14223 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Dečki, ima li tko doma ili zna nekoga da ima donji dio headseta za 1.5" tj. treba mi donja "čašica" headseta za 1.5" stirer? EDIT: Netreba ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 09.10.2011. u 01:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14224 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14226 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Nik, što misliš kako bi se ponašale tvoje Fuji SPD tenke pri niskim temperaturama ? Dolazi zima i sad si razmišljam što uraditi, jer mi ove tvrde SPD cipele ubijaju cirkulaciju u nogama i smrzavam se. Najjeftinija varijanta je flat pedale po 200kn i stare BK tenke koje doma imam. Najskuplja opcija su neke Shimano SPD cipele, ili 5.10 sa mekanijim džonom...
![]() |
#14227 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
nik ti mislis ici autom do grme?razmisljam da ti se skrpam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14230 |
Premium
|
@ Vuco Mislim da jako dobro jer nisu ventilirajuce kao tvrde "propuh" sprinterice...inace kalup je jako komotan i super udoban pa sam uzeo br. 46. (sto me je poprilicno iznenadilo jer recimo Nike i Salomon furam 46.5, New Balance 46 2/3, a po novom kalupu i 47.5, Merrell 46.5...jedino Starke br. 46). To samo znaci da ako mozes nositi talijanske cipele da ti ove suze vjerojatno nece odgovarati. @danielzg Da idem autom, ovo ti je moj br. za dogovor 095 90 40 938 ...oko 12 - 12:15 bi krenuo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14231 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Vuco, najjeftinija varijanta su ti one navlake ili galoše kak se to zove ako ti nije bed još malo tetkastije izgledat ![]() Kontaktiraj Aleša za 5/10 zbilja imam samo riječi hvale za njih, recimo tebi bi legle Hellcat ko budali šamar, http://www.veb-company.si/obutev/fiv...ellcat-spd.jpg ili baron http://www.extremevital.com/bikes/fr...on-p-7243.html Baron bi te izašao 500kn ravno s povratom, i onda imaš sve na jednom mjestu, i SPD i flat pedale koje su sigurno toplije od klasičnih SPD cipela, moš s njima i na špicu, i na plesnjak nedjeljom u hotel Dubrovnik, ma sve. Fakat su jebeno čvrste, sigurno su i toplije, i pružaju veću zaštitu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14232 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14233 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
prave suze se inace rade u trećinama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14235 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ok decki, sutra sljeme, kad? Meni bi iskreno pasalo malo kasnije od uobicajenih 10 kod tunela, pa bi ovaj puta vise bilo kao 11, pol 12 kod tunela, posto cu se ujutro tek vracat iz Jaske ak bi isli na sljeme, pa da se ne moram zurit i dizat bas i 6 :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#14236 | ||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ak bi kupovao tenisice, onda ide samo SPD u igru. Imam doma tenke sa mekanim đonom. Šteta kaj više nema onih Shimano tenki starih - ove nove izgledaju ko iz svemira... BTW, za ljeto - http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=69968 ![]()
![]() |
![]() |
#14237 |
Premium
|
Na Grmi je bilo poprilicno zabavno, pogotovo u navijackoj skupini u sastavu: - SileTzar, zgmmax, danielzg, Vuco, zubich, 2 die 4, Nik - zahebancija na kvadrat - svi filmici su uspeli iako je falilo malo svjetla - a pogotovo onaj gdje Sile lovi i ulovi pivu na sred staze i onda se opruzi kak je dug i sirok ![]() Na fajruntu se i murina pojavio...uglavnom veselica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14238 | |
|
Citiraj:
Ajd u 11 kod tunela. Zao mi sto nisam mogao ic sa vama na grmu, al ajd, bit ce jos prilika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14240 |
Why So Serious?
|
Ja sam imal najbolju volju biti s vama popodne ali nažalost nisam bio u mogućnosti (čitaj: rezervirala me žena za popodne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Još samo wheelset i napokon mogu složit bajk ![]()
![]() |
#14241 |
|
Dakle vilju si piknuo? ![]() @sile - nasao sam u intersportu mckinley hlace za zimu, kaze da su za dry/wet uvjete, tj za kisu i snijeg. Imaju dole onu gumu pa se mogu pritegnut po zelji uz nogu. Cijena je 375 kn. Cine mi se sasvim ok tako da cu ih vjerojatno uzet. Ako bude hladno ispod cu nabacit jos neke duge bicke i mislim da je to to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14242 |
Why So Serious?
|
Jep, vilju. X-Fusion Vengeance 2011 ![]()
![]() |
#14243 |
|
Bas mi je mic spominjao kako su im dobre vilje, i kvalitetne. Nisu na glasu pa se trude napravit kvalitetan proizvod. Evo bas sam si maloprije kupio hlace za zimu. Ove sto sam gore spominjao. Uzeo sam si M vel. Sile, tebi bi S odgovarao jer imas nesto mrsavije noge ![]() Gledao sam i softshell jakne. Isto mckinley, 500 kn su. Ima negdje jeftinije da probam potrazit? Neki outlet il nesto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14245 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14247 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14249 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Hmmm, a di si to gledao? U Hervisu imas par vrsta McKinley softshell jakni tj. trebalo bi biti. Znam da sam u Splitu vidio neku za 250 kn, a mislim da je sasvim dovoljna kad se ugrijes na bajku, a svaki Hervis bi trebao biti isti. Jebes ti ovaj zivot bez pive! ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|