|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Internet "umire" paljenjem uTorrenta 3.0
Imam jedan gadan problem koji ni uz masu Googlanja nisam uspio riješitit pa vas molim za pomoć. Naime, imam Zyxelov P660-HW-D3 router i nedavno sam flashao posljednji firmware. Resetirao sam ga i unio ispravne postavke i od tog trenutka mi uTorrent zadaje probleme prilikom skidanja jer ne mogu otvorit normalno ni jednu stranicu u browseru (prije sa T-Comovim firmwareom je sve bilo u redu). Upload rate je podešen, podešeni su globalni maksimalni broj konekcija, čak sam i probavao tweakove u naprednim opcijama, isključit DHT i UPnP ali ništa ne pomaže. Što je najbolje računalo s kojeg skidam je spojeno na ethernet sučeljem sa routerom dok su još dva prijenosna računala spojena wirelessom. I s tih prijenosnika mogu normalno skidat torrente i normalno surfat jedino mi ovo stolno zadaje probleme. U Event Vieweru mi izbacuje grešku koja je povezana sa DNS-ovima. Citiraj:
Računalo je ovo iz Moj Komp, mrežna Realtekova RTL8167, T-Comov ADSL 4 mbit, Windows 7 Professional redovito updatean. Što još pokušati jer čupam kosu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo riješenje, možda nekom pomogne. Krivac MSE, ne mogu vjerovat da nisam prije provjerio. Isključiti na Settings - Real time protection - Enable network inspection sistem. To iskljucio i radi sve. Nije bio firmware kriv. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
I ja isto MSE sa uT 2.2.1 i sve radi najnormalnije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
kod mene nikakvih problema koristio stariju verziju uT, nedavno apdejtao na 3.0 i sve sljaka (sljakalo i prije) (mse apdejtan takoder - Enable network inspection sistem on) vista ultimate sp2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|