|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
TV Tuner BT848
Imam dotični TV-Tuner sa Philips chipom BT848. Windoze_XP_SP2 (apdejtane i legalne).. Dotični je tuner radio normalno do nedavno. Od onda, kad pokrenem aplikaciju, zašteka i izbaci klasični error .. e sad. Probao sam reinstalacijom softwarea i skidanjem najnovijih drivera. Probao sam mijenjanjem pci-slota, no ne pomaže NIŠTA od navedenog. Nabavio sam tuner drugog proizvođača sa istim čipom ali.. ista stvar.. Evo i slika: ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Probaj i na friskim windozima... Ak je sklucajno overclock komp, probaj ga deklokat, pa onda probaj....
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
To nije nikakav Phillipsov chip. Phillips cipovi su serija Saaxxx a ti imas Brooktree / Connexant. Probaj sa ovim driverima: http://btwincap.sourceforge.net/ -> nezavisno pisani driveri za tvoj cip. Jesi upgradeao DirectX? 9.0b ima bug pri koristenju tv kartice koji je rijesen u 9.0c (imas i poseban patch koji rijesava taj problem u 9.0b ako ti se neda stavljati nove) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
kao sto ti je zond rekao probaj sa btwincap driverima, ali ces onda morat nac i neki drugi software, a ne taj pc-tv moja kartica koristi isti taj software tako da vjerujem da se radi o istoj pod drugim imenom kartici pa ti dscaler vjerovatno nece radit ako oces posalji mail pa ti ja posaljem drivere i software od svoje kartice