![]() |
TV Tuner BT848
Imam dotični TV-Tuner sa Philips chipom BT848.
Windoze_XP_SP2 (apdejtane i legalne).. Dotični je tuner radio normalno do nedavno. Od onda, kad pokrenem aplikaciju, zašteka i izbaci klasični error .. e sad. Probao sam reinstalacijom softwarea i skidanjem najnovijih drivera. Probao sam mijenjanjem pci-slota, no ne pomaže NIŠTA od navedenog. Nabavio sam tuner drugog proizvođača sa istim čipom ali.. ista stvar.. Evo i slika: http://www.addictive-media.net/galerija/tuner_error.jpg |
Probaj i na friskim windozima...
Ak je sklucajno overclock komp, probaj ga deklokat, pa onda probaj.... |
To nije nikakav Phillipsov chip. Phillips cipovi su serija Saaxxx a ti imas Brooktree / Connexant. Probaj sa ovim driverima: http://btwincap.sourceforge.net/ -> nezavisno pisani driveri za tvoj cip. Jesi upgradeao DirectX? 9.0b ima bug pri koristenju tv kartice koji je rijesen u 9.0c (imas i poseban patch koji rijesava taj problem u 9.0b ako ti se neda stavljati nove)
|
Citiraj:
kao sto ti je zond rekao probaj sa btwincap driverima, ali ces onda morat nac i neki drugi software, a ne taj pc-tv moja kartica koristi isti taj software tako da vjerujem da se radi o istoj pod drugim imenom kartici pa ti dscaler vjerovatno nece radit ako oces posalji mail pa ti ja posaljem drivere i software od svoje kartice |
A zasto Dscaler ne bi radio?
|
Citiraj:
|
Pa cackal sam malo po Dscaler codu, ima interni driver za bt848 i fakat ne kuzim da ti ne sljaka. Da nisi kaj krivi podesio?
|
Citiraj:
nisan se nesto puno s dscalerom zeza, 10-ak minuti mozda uglavnom zvuk imam, a u dijelu di bi treba bit tv program nalaze se cetiri iste slike koje je najlakse usporedit sa kodiranim satelitskim ili kabelskim prograom ako kliknem na autodetect kod odabira kartice ne pronadje mi ju a sve ostale kombinacije nisu upalile |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:22. |