|
![]() |
#7891 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7893 |
Avocado
|
![]() |
#7894 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Okej. Ja bi se čak možda spustio onda na totalno zapadnu stranu - Tomislavac - Grafičar - Ponikve - Kameni Svati - Susedgrad. Znači, nikakav žestok downhill, već puno više XC vožnja sa vjerojatno i pokojim usponom. Jedino kaj bi moglo blata biti puno, ali ajde, nije danas napadalo puno padalina. Valjda neće niti puno do vikenda.
![]() |
#7896 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
jedan sneak preview http://www.pohrani.com/f/z/UN/2FqREvpb/algauisfg.jpg sutra bi trebala biti kod mene ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 16.02.2011. u 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7898 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7899 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja definitivno nejdem u subotu, malo mi je previše ovog šugavog vremena, i mislim da će biti jako velika kaljuža i gore i dolje! Ja ću ipak pričekati bolje vrijeme, ali to ne znači da neću voziti! Idem na magistralu čim bude suho!
![]() |
#7900 |
Avocado
|
Mora se vidjeti kakvo će vrijeme biti, ali ako npr u subotu se dogovorimo za sljeme onda u nedjelju nema problema za uspon na Glavicu, i obratno. Samo onda će biti spust nazad cestom jer je veternica 5 dana nakon kiše još uvijek kaljuža da ne može biti veća. "klasični" spustevi sa sljemena su mila majka prema tome ![]()
![]() |
#7901 |
Premium
|
OffT: Ej ljudovi, sada mi je ovaj ekran od 27" prevelik, jer mi je cijeli popunjen sa Browserom! Ova mozilla 4.0 je mrak ![]() OnT: Da, naravno da je spust po cesti, nisam ni razmišljao o stazama, a i stavit ću si cestovne gume, da vidimo koju brzinu će one dopustiti ![]()
![]() |
#7902 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma kakav spust po cestama, to je samoubojstvo, mislim ozbiljno. imate mokru cestu, sa lišćem i pjeskom... samo se vi drzte sume, tamo ili drzi ili ne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7903 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Evo mijenjam DMR Moto za neke cestovne od 2.0 do Max 2.25 gume su stare ali imaju rekao bih barem 75% mesa, ako ne i više!
![]() |
![]() |
#7904 |
Ex-Gastarbajter
|
sto se desi kada sa 76.6 doletis u zavoj u kojem ima pijeska? ![]() probaj preko 60 u šumi, puno veći gušt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7905 |
Avocado
|
![]() |
#7906 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
danas su mi stigli buziri za mjenjace u bijeloj boji biti ce malo pimpanja bicikla ![]() Uzo sam ih preko eBaya http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWNX:IT od ovoga sellera i doslo mi je za 7 dana iz Engleske |
![]() |
![]() |
![]() |
#7907 | |
Avocado
|
Citiraj:
Svojedobno sam mislio kupiti pleteni bužir sa MDPCa i samo omotati bužire i cijevi kočnica u to, mislim da bi puno efektnije izgledalo nego samo bužir u boji. Plus je definitivno što je puno lakše nabavljivo nego bužiri i cijevi, a najveći je da će mi uvijek stići ![]() Problem je odvojiti ciijevi od kočnica jer moraš raditi refill sistema, a to povlači dosta petljancije ![]()
![]() |
![]() |
#7908 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7911 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ovo mi je ebena kombinacija boja http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...:0&tx=95&ty=54 http://www.google.hr/imgres?imgurl=h...1t:429,r:3,s:0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7912 |
Premium
|
Ma ja sam više razmišljao o nekoj nijansi Crvene, dakle sve varijacije na tu temu, neka topla boja! Evo jedan sajt sa mogućnošću kreiranja bajka sa custom bojama, doduše BMX-a ali svejedno! http://bmxcolor.narod.ru/main.html
![]() |
#7913 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7914 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Mene fascinira kak ljudi imaju volje "lezati" pod biciklima i non stop nesto sarafiti, pa cak i kad to nije potrebno. Meni je to, recimo, gubljenje vremena ![]() Moje misli su zaokupljene uglavnom s time kuda i kako se otici voziti - gdje spojiti koju stazu, gdje u Alpe, gdje na Velebit, u koje doba godine, na koliko dana i sl. Zanima me VOZNJA, a promjena vilice, kocnica, pogona i trosenje love na dijelove koje imam ali hocu bolje, ljepse, lakse i sl. -nema sansi, radije te pare utucem u odlazak na Velebiti ili voznju po Alpama. Citam newse, forum-e, itd...ljudi puno sarafe, skidaju micrograme s bajka, trose pare , ali slabo se voze...kuzite poantu, ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7915 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jeste čuli ikad za Little Alberta? ![]() P.S. Ako ko misli naručivat nešto s ove stranice, neka mi se javi. Imam neki voucher koji mogu iskoristiti tek iznad određene cifre Edit: High Roller Semi Slick ![]() Ima čudnih guma u ovom shopu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7916 | |
Avocado
|
Citiraj:
Svakako, ali kad zagusti i nešto se pokvari onda nekako upadneš u crnu rupu prčkanja oko bajka ![]() Ali fala Bogu pa sam se ja izvukao iz nje i sad čekam samo toplije vrijeme da cepam sa svojim teškašem po stazama. Udaljenije destinacije su mali problem osim ako se ne radi u vremenu praznika i da se ne putuje biciklom do dalekog odredišta, znači ne neko putovanje na jug magistralom, to mi je odvratna pomisao. Radije bajk u vlak i npr na neki otok i tamo pedaliram i noćim tjedan dana, traži se priroda i divljina ![]() -- Jučer sam gledao malo nove modele bicikala i ostao sam ugodno iznenađen podatkom da je moj shift R3 "neznatno" teži od stock čija kilaža iznosi 15,5. Moj ima cca 16,5 što nije uopće puno ako se pogledaju samo kotači koji su valjda 800g teži od prijašnjih ![]() EDIT: po slikama little albert je potpuno isti kao "običan" švalbert ![]()
![]() |
![]() |
#7918 |
Ex-Gastarbajter
|
ja sam se neckao da mozda probam sa rocket ronom, koji je odlicna guma, ali race guma... trosi se dosta brze od nobby nica, koji se i ovako prebrzo trosi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7919 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ako mislite probavati koje su gume bolje, nema druge nego da nakupujete po jedan komad od svakog i testirate u istom danu. Ovako jednom po sezoni kad mijenjaš gumu je sve to placebo efekt kad mijenjaš potrošenu sa novom ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|