|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Rusenje racunala
Evo ljudovi ...Imam jedano racunalo u svojoj sobi ne bas bajnih performansi staro 4 god koje se konstantno rusi ... i jednostavno je nemoguce predvidjeti kad cu opet po 100 put vidjeti crnu sliku i ponovno podizanje racunala... Necu ga baciti jer za slusanje muzike i za po netu je super , a uostalom za igrice i ostalo imam drugi komp (HP pavilion dv7 zakon je ![]() Specifikacije :Procesor- AMD Athlon 64 2800+ 45° idle 58°max Motherboard- asus k8n 28 - 38° RAM-no name 512Mb 2 plocice grafulja ati radeon hd 3850 agp 58- nemam pojma° hard drive 160gb wd Cak se zna i prije podizanja windowsa srusiti.. A kad mu cak i malo povecam fsb u biosu onda podivlja i rusi se stalno Evo kroz dan se srusi oko 15 puta ...a onda opet juce se srusil samo 1 put ![]() Ima koga da zna u cemu je problem??? Mozda otisla maticna ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
prije memorija nego matična. skini memtest86+ napravi bootabilni stick pa testiraj memoriju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
aaa............ napajanje je? jesi ga ili imas mozda kakve prilike spojiti na tester napajanja? pogotovo kad vidim prekrasnu 3850 AGP, to powercolor ili sapphire?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
probal sam staviti samo jednu plocicu rama , pa drugu da vidim dal je memorija u pitanju i rusil se u oba slucaja .... Citiraj:
![]() napajanje je neko cudo koje sam kupil prije 2 god ... neznam mu ime Uzel sam neku marku samo neznam koju ... ![]() budem probal drugo napajanje ..... pa Zadnje izmijenjeno od: Invisible. 26.11.2010. u 23:06. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi testirao svaki keksic memorije zasebno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
jesi probao update bios
ocisti dobro komp od prasine, ako imas neku slabiju krs grafu pa probaj stavit da vidis... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|