![]() |
Rusenje racunala
Evo ljudovi ...Imam jedano racunalo u svojoj sobi ne bas bajnih performansi staro 4 god
koje se konstantno rusi ... i jednostavno je nemoguce predvidjeti kad cu opet po 100 put vidjeti crnu sliku i ponovno podizanje racunala... Necu ga baciti jer za slusanje muzike i za po netu je super , a uostalom za igrice i ostalo imam drugi komp (HP pavilion dv7 zakon je :D) Specifikacije :Procesor- AMD Athlon 64 2800+ 45° idle 58°max Motherboard- asus k8n 28 - 38° RAM-no name 512Mb 2 plocice grafulja ati radeon hd 3850 agp 58- nemam pojma° hard drive 160gb wd Cak se zna i prije podizanja windowsa srusiti.. A kad mu cak i malo povecam fsb u biosu onda podivlja i rusi se stalno Evo kroz dan se srusi oko 15 puta ...a onda opet juce se srusil samo 1 put :wtf2: Ima koga da zna u cemu je problem??? Mozda otisla maticna ?? |
prije memorija nego matična. skini memtest86+ napravi bootabilni stick pa testiraj memoriju.
|
aaa............ napajanje je? jesi ga ili imas mozda kakve prilike spojiti na tester napajanja?
pogotovo kad vidim prekrasnu 3850 AGP, to powercolor ili sapphire? |
Vjerovatno napajanje. Imao sam slicni probl.
|
Citiraj:
probal sam staviti samo jednu plocicu rama , pa drugu da vidim dal je memorija u pitanju i rusil se u oba slucaja .... Citiraj:
napajanje je neko cudo koje sam kupil prije 2 god ... neznam mu ime Uzel sam neku marku samo neznam koju ...:roller: budem probal drugo napajanje ..... pa |
Jesi testirao svaki keksic memorije zasebno?
|
Citiraj:
|
jesi probao update bios
ocisti dobro komp od prasine, ako imas neku slabiju krs grafu pa probaj stavit da vidis...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:04. |