|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Program za nadzor kompjutera u mrezi
Pozdrav svima Potreban mi je neki program pomocu kojegda ce se moci nadzirati racunala u mrezi a da to ona i ne znaju ![]() Jos jedno pitanje da li je moguce sa servera davati neki program (exe) ostalim kompjuterima bez da je kod njih instaliran...znaci da program direkno pokrecu sa servera kada im treba? Pokusavao sam staviti u share files tja neki program ali nista...drugi kompjuteri ne mogu da ga pokrenu Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ne možeš gledat njegov desktop a da on to ne zna. Moguće je ali moraš prvo na to računalo instalirati određeni software. Ovo drugo je moguće ( samo ne znam kako ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pa nije problem instalirao bi ja to an sve kompjutere taj program...nemoram ja ni da ga gledamo "uzivo" moze kao na cisco programu da mi uslika destop..nebitno samo da mogu da pogledam sta se na pojedinom kompu desava kad me zanima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Pokusat cu sa ova dva programa za nadzor kompjutera...sto se tice ovoga u vezi nekog exe programa...da izbaci samo gresku a celi program je na share |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Rade igre tipa W3, UT, CoD tako šerane jer nisu previše integrirane u svaki pojedini OS, a programi koji više zavise odnosno više su integiranu u sustav na koju su instalirani, sumnjam da se ih može pokretat preko mreže na nekom drugom kompu osim na onom di je instalirana aplikacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Postoji ono bas kaj ti trebas a zove se REFOG Employee monitor, kao sto ime kaze sluzi za nadzor s tim da se mozes spojit na komp i pogledat logove. Minus je sto je bolesno skup program s cijenom licence 150€. Drugi program je Remote Administration Control koji jos nisam isprobao al po screenshotovima mi se cini ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Evo jos jedno pitanje da ne otvaram novu temu...Koji program je dobar a da funkcionise kao roditeljska zastita ? Da zabranim odredjene stranice samo neke dozvolim i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Ima li jos neki program sem ovoga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
da neotvaram novu temu molim vas da mi neko kaže kako mogu da vidim dali mi se neko kači na mrežu? od kad sam uzeo d-link sve mi se nešto usporilo a spojio sam samo jedan komp na wireless i jedan pomoću kabla!!! inače sam imao neki router "huawei" (optiDSL) koji ima mogućnost spajanja na samo jedan komp žicom i nema wireless mogućnost!!! HVALA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
Citiraj:
BTW jesi li stavio šifru? |
|
![]() |
![]() |