![]() |
Program za nadzor kompjutera u mrezi
Pozdrav svima
Potreban mi je neki program pomocu kojegda ce se moci nadzirati racunala u mrezi a da to ona i ne znaju :) Znaci nesto da mogu da sa glavnog racunara pristupim destopu i vidim sta zaposlenik radi ili nesto poput Cisco Network Magica...on na e-mail svaki dan salje koliko je neki kompjuter bio upaljen,na kojim stranicama... Postoji li nesto tako i kako s ezove ? Jos jedno pitanje da li je moguce sa servera davati neki program (exe) ostalim kompjuterima bez da je kod njih instaliran...znaci da program direkno pokrecu sa servera kada im treba? Pokusavao sam staviti u share files tja neki program ali nista...drugi kompjuteri ne mogu da ga pokrenu Hvala |
Ne možeš gledat njegov desktop a da on to ne zna. Moguće je ali moraš prvo na to računalo instalirati određeni software. Ovo drugo je moguće ( samo ne znam kako :D ) jer mi u školi imamo samo lcd ( koji na sebi ima one skresane windowse ) koji se spaja na server i sa servera vuče sve programe
|
Pa nije problem instalirao bi ja to an sve kompjutere taj program...nemoram ja ni da ga gledamo "uzivo" moze kao na cisco programu da mi uslika destop..nebitno samo da mogu da pogledam sta se na pojedinom kompu desava kad me zanima :) E vidis i to nebi bilo lose...Zna li neko kako se to napravi i gde naci te "skracene windowse" kako ustimati kompjutere da sa servera vuku programe?
|
UltraVNC ti je najjednostavnije rješenje.
Instaliraš na svakom kompu kao servis i makneš tray ikonu i bok. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pokusat cu sa ova dva programa za nadzor kompjutera...sto se tice ovoga u vezi nekog exe programa...da izbaci samo gresku a celi program je na share
|
Citiraj:
Možda nije nešto dobro postavljeno, stavi sliku greške ;) |
Citiraj:
|
Postoji ono bas kaj ti trebas a zove se REFOG Employee monitor, kao sto ime kaze sluzi za nadzor s tim da se mozes spojit na komp i pogledat logove. Minus je sto je bolesno skup program s cijenom licence 150€. Drugi program je Remote Administration Control koji jos nisam isprobao al po screenshotovima mi se cini ok.
|
Evo jos jedno pitanje da ne otvaram novu temu...Koji program je dobar a da funkcionise kao roditeljska zastita ? Da zabranim odredjene stranice samo neke dozvolim i to je to :) Uprincipu treba mi neki program u koji cu upisati stranice koje se mogu otvoriti a sve ostale da blokira...postoji li tako nesto ?
|
Citiraj:
|
Ima li jos neki program sem ovoga :)
|
da neotvaram novu temu molim vas da mi neko kaže kako mogu da vidim dali mi se neko kači na mrežu? od kad sam uzeo d-link sve mi se nešto usporilo a spojio sam samo jedan komp na wireless i jedan pomoću kabla!!! inače sam imao neki router "huawei" (optiDSL) koji ima mogućnost spajanja na samo jedan komp žicom i nema wireless mogućnost!!! HVALA!!!
|
Citiraj:
BTW jesi li stavio šifru? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Koji model imaš? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:45. |