Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.02.2010., 13:34   #1
dejo_vu
Premium

dejo_vu's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Program za nadzor kompjutera u mrezi

Pozdrav svima
Potreban mi je neki program pomocu kojegda ce se moci nadzirati racunala u mrezi a da to ona i ne znaju Znaci nesto da mogu da sa glavnog racunara pristupim destopu i vidim sta zaposlenik radi ili nesto poput Cisco Network Magica...on na e-mail svaki dan salje koliko je neki kompjuter bio upaljen,na kojim stranicama... Postoji li nesto tako i kako s ezove ?
Jos jedno pitanje da li je moguce sa servera davati neki program (exe) ostalim kompjuterima bez da je kod njih instaliran...znaci da program direkno pokrecu sa servera kada im treba? Pokusavao sam staviti u share files tja neki program ali nista...drugi kompjuteri ne mogu da ga pokrenu
Hvala
dejo_vu je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 13:41   #2
henri_007
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
Ne možeš gledat njegov desktop a da on to ne zna. Moguće je ali moraš prvo na to računalo instalirati određeni software. Ovo drugo je moguće ( samo ne znam kako ) jer mi u školi imamo samo lcd ( koji na sebi ima one skresane windowse ) koji se spaja na server i sa servera vuče sve programe
henri_007 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.02.2010., 13:50   #3
dejo_vu
Premium

dejo_vu's Avatar

Pa nije problem instalirao bi ja to an sve kompjutere taj program...nemoram ja ni da ga gledamo "uzivo" moze kao na cisco programu da mi uslika destop..nebitno samo da mogu da pogledam sta se na pojedinom kompu desava kad me zanima E vidis i to nebi bilo lose...Zna li neko kako se to napravi i gde naci te "skracene windowse" kako ustimati kompjutere da sa servera vuku programe?
Staro 19.02.2010., 13:58   #4
Mihael
Premium
Moj komp

Mihael's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
UltraVNC ti je najjednostavnije rješenje.
Instaliraš na svakom kompu kao servis i makneš tray ikonu i bok.
Mihael je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 14:00   #5
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Potreban mi je neki program pomocu kojegda ce se moci nadzirati racunala u mrezi a da to ona i ne znaju
Radmin je to meni radio odlično
Citiraj:
Jos jedno pitanje da li je moguce sa servera davati neki program (exe) ostalim kompjuterima bez da je kod njih instaliran...znaci da program direkno pokrecu sa servera kada im treba? Pokusavao sam staviti u share files tja neki program ali nista...drugi kompjuteri ne mogu da ga pokrenu
Trebali bi moć ako je cijeli program na shareu. Konkretno je li izbaci neku poruku ?
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 14:02   #6
dejo_vu
Premium

dejo_vu's Avatar

Pokusat cu sa ova dva programa za nadzor kompjutera...sto se tice ovoga u vezi nekog exe programa...da izbaci samo gresku a celi program je na share
Staro 19.02.2010., 14:19   #7
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor dejo_vu Pregled postova
Pokusat cu sa ova dva programa za nadzor kompjutera...sto se tice ovoga u vezi nekog exe programa...da izbaci samo gresku a celi program je na share
Meni su u mreži konkretno sada par igara i uredno rade

Možda nije nešto dobro postavljeno, stavi sliku greške
Staro 19.02.2010., 14:34   #8
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Meni su u mreži konkretno sada par igara i uredno rade

Možda nije nešto dobro postavljeno, stavi sliku greške
Rade igre tipa W3, UT, CoD tako šerane jer nisu previše integrirane u svaki pojedini OS, a programi koji više zavise odnosno više su integiranu u sustav na koju su instalirani, sumnjam da se ih može pokretat preko mreže na nekom drugom kompu osim na onom di je instalirana aplikacija.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2010., 14:41   #9
daki
amigo
Moj komp

daki's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Postoji ono bas kaj ti trebas a zove se REFOG Employee monitor, kao sto ime kaze sluzi za nadzor s tim da se mozes spojit na komp i pogledat logove. Minus je sto je bolesno skup program s cijenom licence 150€. Drugi program je Remote Administration Control koji jos nisam isprobao al po screenshotovima mi se cini ok.
daki je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2010., 01:29   #10
dejo_vu
Premium

dejo_vu's Avatar

Evo jos jedno pitanje da ne otvaram novu temu...Koji program je dobar a da funkcionise kao roditeljska zastita ? Da zabranim odredjene stranice samo neke dozvolim i to je to Uprincipu treba mi neki program u koji cu upisati stranice koje se mogu otvoriti a sve ostale da blokira...postoji li tako nesto ?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.02.2010., 01:46   #11
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor dejo_vu Pregled postova
Evo jos jedno pitanje da ne otvaram novu temu...Koji program je dobar a da funkcionise kao roditeljska zastita ? Da zabranim odredjene stranice samo neke dozvolim i to je to Uprincipu treba mi neki program u koji cu upisati stranice koje se mogu otvoriti a sve ostale da blokira...postoji li tako nesto ?
http://www1.k9webprotection.com/
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2010., 16:32   #12
dejo_vu
Premium

dejo_vu's Avatar

Ima li jos neki program sem ovoga
Staro 07.03.2010., 17:06   #13
laki74
Registered User

Datum registracije: Feb 2010
da neotvaram novu temu molim vas da mi neko kaže kako mogu da vidim dali mi se neko kači na mrežu? od kad sam uzeo d-link sve mi se nešto usporilo a spojio sam samo jedan komp na wireless i jedan pomoću kabla!!! inače sam imao neki router "huawei" (optiDSL) koji ima mogućnost spajanja na samo jedan komp žicom i nema wireless mogućnost!!! HVALA!!!
laki74 je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2010., 17:33   #14
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor laki74 Pregled postova
da neotvaram novu temu molim vas da mi neko kaže kako mogu da vidim dali mi se neko kači na mrežu? od kad sam uzeo d-link sve mi se nešto usporilo a spojio sam samo jedan komp na wireless i jedan pomoću kabla!!! inače sam imao neki router "huawei" (optiDSL) koji ima mogućnost spajanja na samo jedan komp žicom i nema wireless mogućnost!!! HVALA!!!
Pa provjeri u njegovom GUIu koje IPove je dodjelio. Ako ima više nego tvojih računala imaš kradljivca.

BTW jesi li stavio šifru?
Staro 07.03.2010., 21:05   #15
laki74
Registered User

Citiraj:
Pa provjeri u njegovom GUIu koje IPove je dodjelio. Ako ima više nego tvojih računala imaš kradljivca.

BTW jesi li stavio šifru?
stavljena je šifra!!! možeš li mi pojasniti taj GUI???
Staro 07.03.2010., 21:25   #16
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Autor laki74 Pregled postova
stavljena je šifra!!! možeš li mi pojasniti taj GUI???
Pa kada se spojiš na DLink (192.168.1.1 ili već koja kombinacija ide) imaš njegov interface.

Koji model imaš?
Staro 08.03.2010., 17:07   #17
laki74
Registered User

Citiraj:
Pa kada se spojiš na DLink (192.168.1.1 ili već koja kombinacija ide) imaš njegov interface.

Koji model imaš?
model je264or
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge