|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Acer Extensa 7620 - razbijena plastika stražnjeg dijela monitora
Pozdrav ekspertima! Trebao bi pomoć; ovako ide situacija: pošto iz još meni neshvatljivih događanja se uspio iskriviti aluminijski bracket koji drži ekran i puknuti, meni se totalno uništila plastika kod šarke za poklopiti ekran. Uspio sam taj mali dio što se razbio popraviti od aluminija, no imam problem sa plastikom. Uništeni su utori za vijke koji bi trebali biti na bracketu, a ne može se jednostavno zalijepiti jer će se dogoditi ista stvar i možda ga neću uspijeti ponovno "zavariti". Sada je tu pitanje: Ima li ITKO ideju di da tražim taj stražnji plastični pokrov? U servisu su mi dali ponudu za novi ekran (čitaj: 4500 kn plus ![]() Bio sam tražio po eBay-u, ali nisam ništa konkretno našao. Ikakve ideje bi dobro došle! Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Mislim da ti jedino preostaje naći nekog kojem je krepao taj Acer i kupiti od njega djelove. Sve ostalo ti je preskupo. Znam da nije neki savjet, ali eto, čisto da dobiješ nekakav odgovor. Eventualno možeš postati slike, pa će ti se javiti neki od lokalnih majstora sa idejom kako to popraviti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
zovi servis i zali se .
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
prvo koji je laptop u pitanju. Acer Extensa? nemaju oni sta cijeli ekran mijenjat nego samo taj komad koji je razbijen, a to je komad plastike i u servisu ne bi trebao kostati vise od parsto kuna (i to je vec fiiina krađa). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Da, nisam napomenuo da su me poslije zvali i rekli da mi mogu promijeniti samo taj bracket i plastiku. No dao sam ga na servis 8.12.2009 i tek su mi jučer, 26.1.2010 rekli da nemaju u zalihi toga i da ne znaju kada će doći u zalihu. FFS, što njima stvarno treba 7 PROKLETIH tjedana da mi to kažu?! ![]() ![]() U svakom slučaju, gledao na bližu nam državu Njemačku i našao isti laptop ![]() Sada je pitanje: dali je to isplativo i da li se računa carina na uvoz teh. robe? (malo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako je cijeli laptop (sto je neispravno?) onda ti se isplati. pocupas iz njega iznutrice koje stimaju i isplatis si plastike ![]() carine nema na informatičku robu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|