|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
![]() Evo ovako slozio sam komp na biostar G31-M7 maticnu plocu stavio ati radeon 9200se uglavnom kada ukopcam monitor on zaprimi sve normalno ali se iskljuci kad iskopcam kabl iz graficke monitor se pali i kaze da provjerim kabl ja ga vratim on skonta da je ponovno ukopcan no ugasi se ode u power saving mode!!!! ![]() Molim pomoc
![]() |
#2 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Dobro bi došli interpunkcijski znakovi. Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
znam da je to normalno al nije ovo ostalo uglavnom proc je dual core intelov napajanje novo ma sve je novo sve sljaka (tj. nedaje znakove zamora) osim toga neznam u cemu bi mogo bit problem EDIT: nemogu vjerovat da je htjelo uc i sad nece a kad izvadim rame pa da cujem beep nis necuje se nis nekuzim , da nije nova maticna rika??
Only God can judge Me!!! ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.12.2009. u 22:05. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ajde molim te detaljno opiši problem i probaj tako da se može pročitat. Jel ti uopće možeš podignut os ili je problem samo u tome što se monitor ne pali kad ponovo ukopčaš kabel?
![]() |
#5 |
Registered User
|
eo izvadio sam grafu i prikljucio monitor na maticnu i upali se i kaze da ona fora kad ga dobro neugasis pa te pita kako zelis uc safe mode bla bla i uglavnom kad istekne vrijeme ili ja lupim po enteru on se restarta??? i tak stalno EDIT: ne nije mi nista htjelo upali se komp ali se monitor nepali sad sam izvadio grafu i probo i sad se monitor upali ali sad dolazimo do sljedeceg problema a taj je da mi se komp stalno restarta
Only God can judge Me!!! ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.12.2009. u 22:04. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
a graficka na drugom kompu radi EDIT: procesor : intel dual core 1.8ghz maticna : g31-m7 te grafa : ati radeon 9200se rami : ballistix 2 komada po 1 gb 800mhz je brzina probo cmos nista
Only God can judge Me!!! ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.12.2009. u 22:05. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Rijeseno moze lock
|
|
Oglas
|