![]() |
(riješeno) Monitor nakon ponovnog spajanja na VGA ide u standby
Evo ovako slozio sam komp na biostar G31-M7 maticnu plocu stavio ati radeon 9200se uglavnom kada ukopcam monitor on zaprimi sve normalno ali se iskljuci kad iskopcam kabl iz graficke monitor se pali i kaze da provjerim kabl ja ga vratim on skonta da je ponovno ukopcan no ugasi se ode u power saving mode!!!!:wtf2:
Molim pomoc |
Dobro bi došli interpunkcijski znakovi.
Citiraj:
|
Citiraj:
znam da je to normalno al nije ovo ostalo uglavnom proc je dual core intelov napajanje novo ma sve je novo sve sljaka (tj. nedaje znakove zamora) osim toga neznam u cemu bi mogo bit problem EDIT: nemogu vjerovat da je htjelo uc i sad nece a kad izvadim rame pa da cujem beep nis necuje se nis nekuzim , da nije nova maticna rika?? |
Ajde molim te detaljno opiši problem i probaj tako da se može pročitat. Jel ti uopće možeš podignut os ili je problem samo u tome što se monitor ne pali kad ponovo ukopčaš kabel?
|
eo izvadio sam grafu i prikljucio monitor na maticnu i upali se i kaze da ona fora kad ga dobro neugasis pa te pita kako zelis uc safe mode bla bla i uglavnom kad istekne vrijeme ili ja lupim po enteru on se restarta??? i tak stalno
EDIT: ne nije mi nista htjelo upali se komp ali se monitor nepali sad sam izvadio grafu i probo i sad se monitor upali ali sad dolazimo do sljedeceg problema a taj je da mi se komp stalno restarta |
Probaj sa CCMOS-om i napiši koji je točno hardware u pitanju.
|
a graficka na drugom kompu radi
EDIT: procesor : intel dual core 1.8ghz maticna : g31-m7 te grafa : ati radeon 9200se rami : ballistix 2 komada po 1 gb 800mhz je brzina probo cmos nista |
Jel matična ima onboard grafiku?
|
Citiraj:
|
Rijeseno moze lock
|
Citiraj:
Mislim da tome i služe forumi, pa kada si već tražio pomoć... |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:08. |