|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Kako bypassati content filtriranje?
Konkretno radi se o tome da su sve stranice od strane CARNeta filtrirane, ne mislim na torrente, nego gambling i sl. i sada me zanima kako to zaobići (proxy?), jer se nemogu spojiti ni na poker ni slične stranice koje redovit oblazim. *Ako je tema na rubu ili s one strane PCE zakona molio bi samo moda/admina da me PMa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Dobro postavljeno filtriranje neces bas samo tako zaobici. No, cesto ces naici na filtriranje kojeg se da zbiniti preko programa za tuneliranje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ček, zakaj bi bilo zabranjeno pričat o zaobilaženju filtriranja uz pomoć proxya, ako je ograničeno od strane firme u kojoj radiš ili kako je meni npr. na faksu (zablokirane socijalne stranice)? Što je tu ilegalno točno? Ništa. To što je to privatna politika firme ili faksa to se nas ne tiče, ergo, zašto mu ne bi pomogli sa savjetima? Sam snosi posljedice ako nadrapa. ![]() Meni na faksu radi normalno s određenim web proxy stranicama, samo malo zgooglaj, naći ćeš sigurno nešto što će raditi, jer na mome faksu su čak i takve stranice izfiltrirane, ali ima i iznimaka. Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 14.10.2009. u 19:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#7 | |||
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Što se tiče brzine, nije mi potrebna. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
Citiraj:
Hvala na ovome korisnom alatu ![]() Imaš piće kada navratiš u Vž/St samo se javi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Jedan mali detaljčić koji bi ti možda mogao biti bitan. CarNet uglavnom djeluje kad skuži muljažu tako da fino pošalje prvo upozorenje zbog zaobilaženja postavljene sigurnosne politike sa svim informacijama koje mogu pobrati. Slijedeći korak ako se to ponovi jest ukidanje linka cijeloj instituciji. Nisi prekršio zakon, ali ako oni koji ti daju internet kažu "ne", onda je to ne. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Neki očito ne kuže da je to uvedeno s razlogom…
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ono sto bi mu gotovo sigurno pomoglo je vpn. Ima ih poprilicno jeftinih. Od 5 dolara pa nadalje mjesecno. I sam koristim vpn. Ali isto tako ima i besplatnih. Kao ultravpn. Kad se spojis na njega dobijes francuski ip koliko se sjecam. Samo se ne sjecam brzine posto je to ipak besplatni vpn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ma sve je to lijepo, al sve su to igračke ![]() ako ništa ne bude radilo, nađi nekoga tko ima svoj server na linuxu (bilo kakav) i zamoli ga da ti složi http ssh tunel. još nisam naišao ni na jednu firmu koja si može priuštit blokiranje toga (a ne govorim o nekim domaćim ISP-ovima ili malim firmama, već najvećim svjetskim firmama i ISP-ovima).
![]() |
#15 | ||
Banned
|
Mislim da su neki ljudi poprilici punoljetni pa mogu razlučit šta ima treba a šta ne, isto tako ovdje se ne radi o zabrani piratluka, nego nema ni ostalih gluposti koje si naveo a to me smeta. Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
nebih se time zajebavao na poslu. U mojoj bivšoj firmi smo imali mali program, gdje smo tunelirali socks to http. Uglavnom, prvo je krenuo jedan lik, pa onda drugi, pa se je to nakraju proširilo da je svatko skidao s Kazaa munjevitim brzinama. Nakon nekog vremena, download je skočio s par gigabajta na terabajte., Kad su to skužili, blokirali su sve i podijelili par opomena pred otkaz. Nakon toga je duuugo bio mir božji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a u tome i je uglavnom problem, ljudi nemaju granice ![]() ista stvar i sa internetom u domovima... ja sam si isto zaobisao mnoge zabrane, ali cisto iz razloga jer hocu da ako mi zatreba, da mogu do toga, ne da sad ubijam vezu ko da nema sutra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
Citiraj:
Uglavnom što se mene tiče slučaj je rješen s Torom (onim programom ne adminom ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|