| 
 | |||||||||||
|  20.09.2009., 11:07 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2008 Lokacija: Varaždin 
				 | 

Baterija na laptopu kratko traje iako je nekorištena
			 Pozdrav! Imam problem sa baterijom laptopa Lenovo 3000 N100. Bateriju sam koristio jako malo, uglavnom je bila full napunjena i stajala je vani zamotana. Kad sam je nakon nekog vremena, otprilike 1 god vratio unutra ona je normalno radila od 100% ali nekih 5-10 minuta i automatski je pala na 5% critical i odma laptop u stand by...Par punjenja i pražnjenja i radila je preko 1 sat. Tako 2-3 puta i onda opet po 5-10 min...sad je konstatno na 5 min rada...Molim neki savjet što da radim s njom.. Hvala!!! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.09.2009. u 17:20. Razlog: Pripaziti drugi puta na naslov! | 
|   |   | 
|  23.09.2009., 12:53 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2008 Lokacija: Varaždin 
				 | Bar neki savjet da probam nešto, bilo što?? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  23.09.2009., 13:02 | #3 | 
| PizzoZder Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Umag 
				 | Sad si barem naucio da je bateriji mjesto u laptopu a ne vani. Izgleda da se previse ispraznila i sad se mozes pozdravit sa njom. 
				__________________ Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera | 
|   |   | 
|  23.09.2009., 13:20 | #4 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2007 Lokacija: Zg 
				 | nema tu savjeta, kupis novu bateriju... lijepo je nino rekao.... svi se pitaju gdje drzat bateriju i svi kazu u laptopu, ali eto sto se dogodi onima koji ne slusaju il misle da znaju  p.s. koji ce ti penis baterija ak ni ovu staru nisi koristio godinu dana? (to se zapitaj kod kupnje) 
				__________________ nek sam isti kao on, ma nek sam isti ko stari moj, dok zivot juri, ja cu lagano....  | 
|   |   | 
|  23.09.2009., 13:43 | #5 | 
| Premium Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Éire 
				 | Privremeno iskljuci opciju da lap ode u stand by kod niske baterije... odnosno pusti da se ugasi kad stvarno nestane struje. Moguce je da dolazi do krivih ocitanja... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |