|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() Pozdrav! Evo ovako, sestricna ima problem sa racunalom, naime kad ga upali ono radi par sekundi, cuje neko pistanje (dugi "beeeeep") i racunalo se tad ugasi... ![]() Ne znam konfiguraciju.. znam samo da je AMD proc (neki stari, jedna jezgra), 512mb rama, ATI grafa(128mb)... Uglavnom konfiguracija je starija.. ![]() Hvala Vam na brzim odgovorima! ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
vjerojatno je jedan dugi i jedan kratki beep kojega nije uspjela registrirat ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50273 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Može biti svašta, krepala matična, RAM ili napajanje radi probleme itd... Prebroj te beepove. Probaj clear CMOs za početak, pa ušetkati drugo napajanje i s drugim RAM-om ![]() Btw. koje napajanje je u toj konfi?
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Nebih znao za napajanje. Komp je kupljen takav slozen u ducanu (znaci nije ona birala komponente).
![]() |
![]() |
#5 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
2. Pa nam ovdje napisi 3. Pa cemo mi tebi opet rec sta da joj kazes kad ju opet nazoves. 4. Pa ces nam ti rec sta je rekla.... 5. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
2. Znam samo ono sto sam vec napisao... AMD, ATI..... 3. ... 4. ... 5. Not Funny ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
A čuj ovako preko telefona nećeš ništa napraviti, odi tamo do nje i probaj što ti je predloženo, ako to ne da rezultata javi pa ćemo dalje mozgati. Nisam baš siguran da ti je frendica toliko poduzetna da vadi i stavlja drugo napajanje, mijenja pločice RAM-a, prazni bios, prčka oko CPU hladnjaka itd... Ipak je tu potrebna muška ruka ![]()
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Ajd, javim se kasnije kad vidim (cujem) sta je to s kompom... ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo ovako, nisam isao kod sestricne iz sljedecih razloga... Nazvala me i rekla da komp radi, ja je pitam kak to, kaze onda "Otvorila sam ga, iscupala neku plocicu (valjda RAM.. al ko zna) malo ispuhala i vratila nazad... sad sve radi.." ![]() Tako da to bi bilo to, HVALA vam svima koji ste se javili i pokusali pomoc, ali ipak nismo imali nikakvih sansi protiv plavuse... ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|