![]() |
(riješeno) Racunalo se ne zeli pokrenuti..
Pozdrav!
Evo ovako, sestricna ima problem sa racunalom, naime kad ga upali ono radi par sekundi, cuje neko pistanje (dugi "beeeeep") i racunalo se tad ugasi...:stoopid: Ne znam konfiguraciju.. znam samo da je AMD proc (neki stari, jedna jezgra), 512mb rama, ATI grafa(128mb)... Uglavnom konfiguracija je starija.. :fiju: Hvala Vam na brzim odgovorima!:care: |
vjerojatno je jedan dugi i jedan kratki beep kojega nije uspjela registrirat :)
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=50273 |
Može biti svašta, krepala matična, RAM ili napajanje radi probleme itd... Prebroj te beepove. Probaj clear CMOs za početak, pa ušetkati drugo napajanje i s drugim RAM-om :kafa:
Btw. koje napajanje je u toj konfi? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
2. Pa nam ovdje napisi 3. Pa cemo mi tebi opet rec sta da joj kazes kad ju opet nazoves. 4. Pa ces nam ti rec sta je rekla.... 5. :D:D |
Citiraj:
2. Znam samo ono sto sam vec napisao... AMD, ATI..... 3. ... 4. ... 5. Not Funny :fiju: |
A čuj ovako preko telefona nećeš ništa napraviti, odi tamo do nje i probaj što ti je predloženo, ako to ne da rezultata javi pa ćemo dalje mozgati. Nisam baš siguran da ti je frendica toliko poduzetna da vadi i stavlja drugo napajanje, mijenja pločice RAM-a, prazni bios, prčka oko CPU hladnjaka itd... Ipak je tu potrebna muška ruka ;)
|
Citiraj:
Ajd, javim se kasnije kad vidim (cujem) sta je to s kompom...:D |
Evo ovako, nisam isao kod sestricne iz sljedecih razloga...
Nazvala me i rekla da komp radi, ja je pitam kak to, kaze onda "Otvorila sam ga, iscupala neku plocicu (valjda RAM.. al ko zna) malo ispuhala i vratila nazad... sad sve radi.." :lol2: Tako da to bi bilo to, HVALA vam svima koji ste se javili i pokusali pomoc, ali ipak nismo imali nikakvih sansi protiv plavuse... :chears::chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:50. |