|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
(riješeno) PC hangs
Pozdrav, imam mali problemcic, naime nesto sam isprobavo s ramima i nije mi prolazilo i kad sam vratio sve na default postavke dogada se to da normalno posta, dode do ekrana di izlista pci devices i onda kaze verifying DMI pool data...update success no nakon toga kursor samo blinka ispod i ne nastavlja sa bootom nego se zaustavio na tom ekranu. Izvadio sam bateriju, probo druge utore za rame, probo samo sa jednom plocicom i svaki put isto... ne kuzim... hlp plz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Sto si tocno petljao s ramom? Meni doduse zvuči kao problem s napajanjem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma nista posebno, digo sam ih na 1000mhz sa 2.1v uz 5-5-5-15 i to je to. samo se restarto komp i sve je izgledalo normalno. Zasto zaboga napajanje? ne vidim logiku u tome EDIT: mislim da je problem u hard disku, kad stavim bootable usb onda prode i dobim prompt, disk normalno vidim u biosu, probo sam druge sata konektore i promjenio sam sata kabel, ali opet isti problem... Zadnje izmijenjeno od: Astral. 28.06.2009. u 04:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
http://www.duxcw.com/faq/computer/dmi.html http://www.computerhope.com/issues/ch000474.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
jesam vec, imo sam bios na bootable usb-u nego ljudi sve sad RADI, vratio mi je frend disk i spojio sam ga i sve radi iz prve... jedino sta je on napravio kod sebe je neki check for errors od windows 7 jer nije mogo otvorit D particiju diska bez da napravi taj check tako da je valjda bilo nesto sa diskom sta se popravilo na taj nacin, drugog objasnjenja nemam hvala svima na pomoci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ipak su se totalka bili corruptali windowsi, poceo sam dobijat masu errora i kasnije nisam mogo vise ni uc u njih, uvijek bi me na onaj system repair poslo makar ja odabro start windows normally... nis, evo sad sam na novim windowsima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|