![]() |
(riješeno) PC hangs
Pozdrav, imam mali problemcic, naime nesto sam isprobavo s ramima i nije mi prolazilo i kad sam vratio sve na default postavke dogada se to da normalno posta, dode do ekrana di izlista pci devices i onda kaze verifying DMI pool data...update success no nakon toga kursor samo blinka ispod i ne nastavlja sa bootom nego se zaustavio na tom ekranu. Izvadio sam bateriju, probo druge utore za rame, probo samo sa jednom plocicom i svaki put isto... ne kuzim... hlp plz
|
Sto si tocno petljao s ramom? Meni doduse zvuči kao problem s napajanjem.
|
ma nista posebno, digo sam ih na 1000mhz sa 2.1v uz 5-5-5-15 i to je to. samo se restarto komp i sve je izgledalo normalno.
Zasto zaboga napajanje? ne vidim logiku u tome EDIT: mislim da je problem u hard disku, kad stavim bootable usb onda prode i dobim prompt, disk normalno vidim u biosu, probo sam druge sata konektore i promjenio sam sata kabel, ali opet isti problem... |
Download Hiren's boot CD (mem test itd...) i bacaj se u dijagnostiku sinko, ili je RAM ili hard prošvik'o :kafa:
|
ram je ok, znaci da je nes sa hardom, odnjet cu ga frendu pa probat kod njega, al covjece kak se to moze dogodit...ovo nema veze s vezom da hard crkne
uvijek neki fantomski problemi |
instalacijski od windoza u drajv, dignes sistem i pokrenes recovery console..u njoj utipkaj chkdsk /r i cekaj da zavrsi
|
Citiraj:
http://www.duxcw.com/faq/computer/dmi.html http://www.computerhope.com/issues/ch000474.htm |
tnx na prijedlozima, budem probo kad dodem doma, inace javio mi je frend da i hard radi bez greske, tako da...znat cu vise kad opet spojim sve
|
Probaj flashat bios i stavit zadnju verziju :kafa:
|
jesam vec, imo sam bios na bootable usb-u
nego ljudi sve sad RADI, vratio mi je frend disk i spojio sam ga i sve radi iz prve... jedino sta je on napravio kod sebe je neki check for errors od windows 7 jer nije mogo otvorit D particiju diska bez da napravi taj check tako da je valjda bilo nesto sa diskom sta se popravilo na taj nacin, drugog objasnjenja nemam hvala svima na pomoci |
ipak su se totalka bili corruptali windowsi, poceo sam dobijat masu errora i kasnije nisam mogo vise ni uc u njih, uvijek bi me na onaj system repair poslo makar ja odabro start windows normally...
nis, evo sad sam na novim windowsima :( sux |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:02. |