|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Epox/Supox is back
Supox tj epox izdao novu vrhunsko opremljenu plocu za intelov novi socket. izmedju ostalog pogledajte: http://my.ocworkbench.com/2009/supox...Preview/g1.htm http://www.nordichardware.com/news,9279.html Btw prica se da su kupljeni epoxovi pogoni (tvornice) i da ponovo krece proizvodnja ploca i cipova. Istina!??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ЬГΛY.Z0ИЗ
Datum registracije: Jul 2006
|
mmmmmmmm kad se sjetima dobrih starih nf2 epox ploca i bartonaca, mislm da je bila 8rda3i ili tak nest best buy. Biti ce zanimljivo ako se vrate u igru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vidi ima i MiniPCI-E, koja ludnica... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Još abit i opet smo u igri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Potpis meni su dvije Epox Rda3+ krepale, jedna u firmi jedna doma. Prije 3 godine je zamjenjen sa Abitom i on radi i danas.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
![]() |
#12 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Meni dvije Canterwood-ke 4PCA3+ crkle u roku 3 dana...i875P superskupi cipset su stavini na srot od ploce, nije ni cudo sto su riknuli ![]() Dobro pa nisu bile moje jer sam se drzao Abit/Asus kombinacije oduvijek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Imao sam samo dvije epox matične, 8kta3l sa legendarnim via kt133 čipsetom (nju je skršio grom ![]()
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Meni su tri 8RDA3+ u roku mjesec dana pokazale prst (upa FF) grešku. 4. je radila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
A, jbg, moja najbolja ploča na 754-ki (nf3Ultra), bila je baš Epox-ica. Presijekao sam šrafcigerom neke vodove za proc, i to yebački na 2 mjesta- mrtva 1/1. A onda malo tekućeg srebra, igranje sa lupom kistom i, eno je, radi i dan-danas. 8KDA3I je model, mislim. Stabilna, nikada nije zaj**vala, i mogu samo reći da se veselim povratniku Epox-u. Ehhhh, da, još samo Abit da ugledam opet... |
![]() |
![]() |
#17 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja dan danas imam 8rda3+, revizija cini mi se 2.0, koja je uvijek imala probleme sa zvukom (za razliku od revizije 1.0 i 3.0). Medjutim kod vecine frendova te famozne revizije 3.0 i 1.0 su sve porikavale... Na mojoj se dan danas zadovoljno vrti mobile barton, sve zajedno upogonjeno sa famoznom Asus Geforce titanium 4600 i ibm 40GB diskom ![]() Prava mala povijest, jer svaka od tih komponenti je svojevremeno bila ultra poznata (kako po dobrom, tako po losem)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|