![]() |
Epox/Supox is back
Supox tj epox izdao novu vrhunsko opremljenu plocu za intelov novi socket.
izmedju ostalog pogledajte: http://my.ocworkbench.com/2009/supox...Preview/g1.htm http://www.nordichardware.com/news,9279.html Btw prica se da su kupljeni epoxovi pogoni (tvornice) i da ponovo krece proizvodnja ploca i cipova. Istina!??? :) |
mmmmmmmm kad se sjetima dobrih starih nf2 epox ploca i bartonaca, mislm da je bila 8rda3i ili tak nest best buy.
Biti ce zanimljivo ako se vrate u igru. |
Vidi ima i MiniPCI-E, koja ludnica... :D Još su u njega uboli izgleda WLAN karticu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Još abit i opet smo u igri :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nikad neću zaboravit FF sa displaya i 3 krepane Epoxice koje sam imao doma :D |
Potpis meni su dvije Epox Rda3+ krepale, jedna u firmi jedna doma.
Prije 3 godine je zamjenjen sa Abitom i on radi i danas. |
Citiraj:
|
Meni dvije Canterwood-ke 4PCA3+ crkle u roku 3 dana...i875P superskupi cipset su stavini na srot od ploce, nije ni cudo sto su riknuli :)
Dobro pa nisu bile moje jer sam se drzao Abit/Asus kombinacije oduvijek :D |
Imao sam samo dvije epox matične, 8kta3l sa legendarnim via kt133 čipsetom (nju je skršio grom :D), druga je bila 8rda3i, služila me dobro, prodao sam ju renduli ali ne znam jel još uvijek radi.
|
Meni su tri 8RDA3+ u roku mjesec dana pokazale prst (upa FF) grešku. 4. je radila.
|
A, jbg, moja najbolja ploča na 754-ki (nf3Ultra), bila je baš Epox-ica.
Presijekao sam šrafcigerom neke vodove za proc, i to yebački na 2 mjesta- mrtva 1/1. A onda malo tekućeg srebra, igranje sa lupom kistom i, eno je, radi i dan-danas. 8KDA3I je model, mislim. Stabilna, nikada nije zaj**vala, i mogu samo reći da se veselim povratniku Epox-u. Ehhhh, da, još samo Abit da ugledam opet... |
Uh epox. Samo kad cujem ime,najezim se. Koliko riknutih epoxa,to je strava. Mozda bih si piknuo jednu,samo da vidim da li me se sjeca,pa mi rikne u roku par dana....
|
Ja dan danas imam 8rda3+, revizija cini mi se 2.0, koja je uvijek imala probleme sa zvukom (za razliku od revizije 1.0 i 3.0). Medjutim kod vecine frendova te famozne revizije 3.0 i 1.0 su sve porikavale...
Na mojoj se dan danas zadovoljno vrti mobile barton, sve zajedno upogonjeno sa famoznom Asus Geforce titanium 4600 i ibm 40GB diskom :) Prava mala povijest, jer svaka od tih komponenti je svojevremeno bila ultra poznata (kako po dobrom, tako po losem)... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:53. |