|
![]() |
#1 |
Nije Suzuky nego Suzuki
Datum registracije: May 2009
|
PC se isključuje sam od sebe
Konfiguracije ja navedena u profilu, problem je sljedeci i lagano zabrinjavajuci. MBO,VGA i CPU su novi,svega ni tjedan dana,instaliram tako nove windowse... Nista nije oc. Driveri nvidia 185.85. Sve radi ko podmazano. -Isti problem se pojavio u par navrata kod oc graficke preko (ne sjecam se tocno koji program,uglavnom koji laganim podizanjem sam trazi max gpu,memori,shader MHz sa prikazom fps u prozoru(neka slika) ,na windowsima xp pro sp3). Pokrenem tako Cryostasis demo,drito na 1920x1080 vise manje sve na high,water reflection on,sve.Ocita se , igra krene , bauljam lagano po brodu , tu i tamo malo zasteka (fps nisam gledo,ali dovoljno),graficka sigurno preko 60 Celzijevih..... Problem je taj sto se komp ugasio sam od sebe nakon nekih 12 minuta. Valjda nesto nisam krivo spojio. Zadnje izmijenjeno od: SuzukyVstrom. 20.05.2009. u 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Kakve su ostale temperature? Jesi provao sa drugim napajanjem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#5 |
Nije Suzuky nego Suzuki
|
Nisam gasio C&Q , evo temperature od GPU nakon 10 minuta Cryostasisa ali na smanjenoj rezoluciji i bez AA i filteringa . http://img43.imageshack.us/img43/7259/111pfy.jpg Jos me uvijek zanimaju moguci razlozi gasenja kompa samog od sebe.Procesor ja na 2700MHz max 44 celzijevih. Zadnje izmijenjeno od: SuzukyVstrom. 21.05.2009. u 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nije Suzuky nego Suzuki
|
Opet isto , ovaj put Crysis , 1600x1024 4xAA , sve na very high ,na 30 fps sve islo glatko po mraku nakon skoka iz aviona i nakon 10min opet shut down. Dakle bez ikakvog oc-anja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|