![]() |
PC se isključuje sam od sebe
Konfiguracije ja navedena u profilu, problem je sljedeci i lagano zabrinjavajuci.
MBO,VGA i CPU su novi,svega ni tjedan dana,instaliram tako nove windowse... Nista nije oc. Driveri nvidia 185.85. Sve radi ko podmazano. -Isti problem se pojavio u par navrata kod oc graficke preko (ne sjecam se tocno koji program,uglavnom koji laganim podizanjem sam trazi max gpu,memori,shader MHz sa prikazom fps u prozoru(neka slika) ,na windowsima xp pro sp3). Pokrenem tako Cryostasis demo,drito na 1920x1080 vise manje sve na high,water reflection on,sve.Ocita se , igra krene , bauljam lagano po brodu , tu i tamo malo zasteka (fps nisam gledo,ali dovoljno),graficka sigurno preko 60 Celzijevih..... Problem je taj sto se komp ugasio sam od sebe nakon nekih 12 minuta. Valjda nesto nisam krivo spojio. |
Kakve su ostale temperature? Jesi provao sa drugim napajanjem?
|
Stavit cu temperature ok 22:00 , ali znaci da bi moglo biti do napajanja.
Sljedeci je problem kada proc dignem na 3000 Mhz u windowsima prikazuje 1350 Mhz sa CPuZ i Pc Wizard 2008 . |
Citiraj:
|
Nisam gasio C&Q , evo temperature od GPU nakon 10 minuta Cryostasisa ali na smanjenoj rezoluciji i bez AA i filteringa .
http://img43.imageshack.us/img43/7259/111pfy.jpg Jos me uvijek zanimaju moguci razlozi gasenja kompa samog od sebe.Procesor ja na 2700MHz max 44 celzijevih. |
Opet isto , ovaj put Crysis , 1600x1024 4xAA , sve na very high ,na 30 fps sve islo glatko po mraku nakon skoka iz aviona i nakon 10min opet shut down.
Dakle bez ikakvog oc-anja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:18. |