| 
 | |||||||||||
|  30.04.2009., 21:47 | #1 | 
| me too isto Datum registracije: Jan 2005 Lokacija: kastela 
				 | 

otvoreni portovi za torrente ??
			 utorrent port mi je vjecno zelen ma koji god port da stavin i na online port checker mi stavi OK. torrente skida po 150-700kb. na stranici online port scanner mi kaze da nije otvoren. ovo mi se događa ima 10-ak dana. prije toga je radilo iston brzinon ali mi je i na online port scanner pokazivalo da je port otvoren. naravno na drugin kompjuterima u mrezi internet je zagusen. ima li neko slicne simptome. koristin optimu. 
				__________________ FJAKA = psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar. | 
|   |   | 
|  30.04.2009., 23:23 | #2 | 
| Bill Gates Datum registracije: Jan 2007 Lokacija: Vukovar 
				 | pa jel si otvorio taj port u ruteru? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  01.05.2009., 10:48 | #3 | 
| me too isto Datum registracije: Jan 2005 Lokacija: kastela 
				 | naravno   
				__________________ FJAKA = psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona je jednostavno Bozji dar. | 
|   |   | 
|  01.05.2009., 10:51 | #4 | 
| Bill Gates Datum registracije: Jan 2007 Lokacija: Vukovar 
				 | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
|