|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
(riješeno) Disk errori u event logu
Pozdrav svima da odmah prijeđem na stvar: u event vieweru mi javlja hrpu errora vezanih za disk. mijenjao sam sata kabel, kabel od napajanja, disk i radio nove instalacije. error se uvijek javi. zadnje sta se dogodilo je to da su se srusili win. napravio sam chkdsk i bilo je hrpa gresaka. testirao sam memoriju, disk i mbo i svi testovi su uredu. da li ima iko kakvu ideju do cega bi moglo bit? ja sumnjam na sata kontroler na mbo, ali nisam siguran. konfa je sljedeca: mbo - MSI 945GCM5 V2 cpu - pentium dual core E2180 ram - takems 2GB ddr2 800 hdd - sata WD 1600AAJS 160GB vga - gigabyte geforce 8500GT odd - ATA philips dvd rw psu - thermal master 420W Hvala unaprijed
![]() |
#2 |
Premium
|
vidim, ljudi čitaju, ali niko ništa ne piše ![]() sheban problem.... u logu piše slijedece: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. (to je upozorenje) The driver detected a controller error on device \Device\Harddisk0\D (to je error) ponavljam, ima ih hrpa....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
pa radio je par mj nakon kupnje normalno, onda su se pocele dogadat greske. isprva se samo zamrzavao, a kasnije su se i win srusili. i dalje sam sam istrazivao i mislim da je ipak disk u pitanju. to jos trebam provjerit.
![]() |
#6 |
Premium
|
Hvala na savjetu. pustio sam od WD-a test za hdd, bacio mi je "sector relocation failure" ili tako nesto. provjerio sam na WD-ovoj stranici za taj error i pise da se disk treba zamjenit sta sam i napravio. btw, podaci nisu bili bitni ![]()
I am no geek, I am level 12 warrior! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Manjacha. 02.04.2009. u 13:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|