|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
(riješeno) Čudni problemi sa Gigabyte P35C-DS3R matičnom
Naime, do nedavno je sve radilo kao podmazano. Jučer odjednom Windowsima treba 3 minute da se bootaju i HDD kao da se pali svake prijestupne. Premjestim HDD na Intelov SATA controller (ploča ima i intelov i gigabyteov) i sad kao radi ok. Da li je netko imao sličnih problema? Da li da kupim novi HDD i brzo prebacim podatke (jer ovaj crkava) ili je matična popi*dila? Inače, koji bi od ta dva controllera trebao biti bolji? Tak sam nesretan ![]() EDIT: Skužio sam da Gigabyteov controller radi brže, ali sam resetirao BIOS i sad radi i Intelov ok. Samo neka sranja s tim diskom. Zadnje izmijenjeno od: serke. 27.03.2009. u 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
obavezno na intel kontroler jer je ovaj gigabyte Jmicron govno bugovito |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
igrom slucaja covjek ima Seagate HDD ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ups! Baci se na proučavanje iskustva drugih http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=134431
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nemoj tako. I drugi su imali svojih promašaja. Osobno znam za IBM Deskstar seriju (kolektivno zvana 'Deathstar') i WD na bar 2 serije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|