| 
 | |||||||||||
|  13.07.2004., 23:46 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Jun 2003 
				 | 

napajanje HITNO!
			 otvorio sam napajanjne i umjesto limenih stranica stavio plexi.međutim,kad sam pokušao upalit komp,ništa.očito je napajanjje riknulo.šta sam krivo napravio i jel ga mogu kako složit? | 
|   |   | 
|  13.07.2004., 23:56 | #2 | 
| od LemilicE Datum registracije: Dec 2002 Lokacija: Veli Lošinj 
				 | Možda ti je napajanje vuklo neku masu sa metalnih ploča. Probaj sve vratit nazad, pa probat 
				__________________ Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  14.07.2004., 00:03 | #3 | 
				 | jesam,ali ništa...definitivno je napajanje.s drugim komp radi.šta je moglo otić?kondenzatori,trafo?možda zbog statičkog elektriciteta? | 
|   |   | 
|  14.07.2004., 00:18 | #4 | |
| Warcraft III TFT Datum registracije: Jun 2004 Lokacija: Zg 
				 | Citiraj: 
 Jel bilo kakvih pucanja ili sl kad si upalio napanjanje? Ili samo nije proradilo? 
				__________________ | |
|   |   | 
|  14.07.2004., 00:36 | #5 | 
				 | nije bilo pucanja,kondenzatori su čitavi,barem izgledaju čitavi.ventilatori su se zavrtili na jednu sekundu i onda stali...to je to.svaki put kad ga probam upalit,proradi na jednu skundu... | 
|   |   | 
|  14.07.2004., 08:02 | #6 | |
| od LemilicE Datum registracije: Dec 2002 Lokacija: Veli Lošinj 
				 | Citiraj: 
 Onda ti je nešto drugo. Probaj resetirat bios, probaj izvadit cpu i vratit ga nazad, isto to sa memorijom i svim karticama u kućištu i priključcima za hard diskove 
				__________________ Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! | |
|   |   | 
|  14.07.2004., 09:30 | #7 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2003 Lokacija: Karlovac 
				 | Ako nije full mrtvo, nego proradi na 1 sekundu i ugasi se, onda vjerojatno imaš neki kratki spoj zbog kojeg proradi ugrađena zaštita u napajanju i zgasi ga.   Druga stvar je što napajanje mora biti u vezi s matičnom preko kućišta zbog uzemljenja (tome služi onaj jedan vijak za pričvrstiti matičnu za kućište). 
				__________________ | 
|   |   | 
|  14.07.2004., 10:15 | #8 | 
| Ovo ispod nisam ja! :) Datum registracije: Sep 2002 Lokacija: Split 
				 | Prvo, ne ostavljaj isti post na više grupa na forumu. u kejs modingu ti nije puno ljudi odgovorilo, pa sam se raspisao, ali bespotrebno. Jesi probao vratiti lim? Skini plexi, vrati na staro. Pa vidi. 
				__________________ Potpisujem! | 
|   |   | 
|  14.07.2004., 13:33 | #9 | 
				 | neznam fakat kaj se desilo.uglavnom,napajanje od frenda radi na mom kompu!mora da je neš s kondenzatorima.čujem da ljudi prije neg idu rastavljat napajanje ne uključuju ga par tjedana da se naboj iz onih velikih kondezatora isprazni... | 
|   |   | 
|  14.07.2004., 14:44 | #10 | 
| Ovo ispod nisam ja! :) Datum registracije: Sep 2002 Lokacija: Split 
				 | A, ne virujem. Da su se kondenzatori ispraznili, primijetio bi, vjeruj mi. Barem iskru. Mene je puk'o kondenzator od mašine za pranje robe. Opržilo me za popizdit. Istina, taj je masu jači, ali i ovog malog bi primijetio. 
				__________________ Potpisujem! | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  15.07.2004., 02:02 | #11 | 
				 | riješen problem!trebalo je samo ispraznit ona dva velika kondenzatora.nakon toga je proradilo.hvala svima na pomoći!!!  | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |