|
![]() |
#1 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Gigaset SE555 (T-Com), problem...
Imam problema s navedenim routerom, problem je sljedeći: nikako da mi dođe online, barem 20 puta sam ga ostavljao bez struje i palio ali to nije funkcioniralo, onda sam ga restartao na njegov restart gumb i to nije dalo nikakvog ploda... upisivao sam u mozillu 192.168.1.1 i onda me traži lozinku od routera pa me zanima da li kada ga restartam da li se i lozinka vraća na tvorničku znači 0000 ili admin? jer mi nijednu lozinku nije prihvatilo kako da riješim problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni se znalo nešto takvo događati. Uglavnom vračao sam ga na tvorničke postavke nekoliko puta i onda je proradio. Meni je def. url od SE555 192.168.2.1 i pass admin sa firmwareom 1.30n.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vjerojatno o resetu govoris. Btw, dali si drzao 10tak sekundi reset gumbic? Pass bi trebao biti 0000
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Default IP i pass ovisi o kojem se "izdanju" tj. firmware - u radi: - 192.168.2.1 + prazno (znači bez ikakvog znaka u polju) + OK botun - 192.168.2.1 + admin + OK botun - 192.168.1.1 + 0000 (četri nule) + OK botun |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Nažalost, moguće je. Jel nedavno tj odkad ne radi bilo oscilacija napajanja, grmljavine, nekih drugih blema sa tel. linijom tada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
|
|