![]() |
Gigaset SE555 (T-Com), problem...
Imam problema s navedenim routerom, problem je sljedeći:
nikako da mi dođe online, barem 20 puta sam ga ostavljao bez struje i palio ali to nije funkcioniralo, onda sam ga restartao na njegov restart gumb i to nije dalo nikakvog ploda... upisivao sam u mozillu 192.168.1.1 i onda me traži lozinku od routera pa me zanima da li kada ga restartam da li se i lozinka vraća na tvorničku znači 0000 ili admin? jer mi nijednu lozinku nije prihvatilo kako da riješim problem? |
Meni se znalo nešto takvo događati. Uglavnom vračao sam ga na tvorničke postavke nekoliko puta i onda je proradio. Meni je def. url od SE555 192.168.2.1 i pass admin sa firmwareom 1.30n.
|
Vjerojatno o resetu govoris. Btw, dali si drzao 10tak sekundi reset gumbic?
Pass bi trebao biti 0000 |
Citiraj:
nisam ga toliko dugo držao, budem probao pa javim jel sve štima |
Default IP i pass ovisi o kojem se "izdanju" tj. firmware - u radi:
- 192.168.2.1 + prazno (znači bez ikakvog znaka u polju) + OK botun - 192.168.2.1 + admin + OK botun - 192.168.1.1 + 0000 (četri nule) + OK botun |
Restartao router, unio nove postavke i kodove, sve prošlo pic pic ali i dalje ne mogu dobiti online signal na njemu, da li je moguće da je prdnuo?
|
Nažalost, moguće je. Jel nedavno tj odkad ne radi bilo oscilacija napajanja, grmljavine, nekih drugih blema sa tel. linijom tada?
|
A imam problema sa svim, budem zvao u t-com pa da vidim kaj kažu
|
ipak prošao router, ekipo hvala na savjetima
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:07. |