|
![]() |
#1 |
Never Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
(riješeno) Floopy...gdje je?
Svjeze instaliran wind...i sad imam problem.Prog.koji mi je jako bitan kaze da nemam floopy u opcijama za sejvanje,nemam ga ni na my comp.,i evo situacije u Device manageru: ![]() Windows successfully loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device. (Code 41) Šta da radim?Prilično mi je bitno i hitno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel ga uopće imaš (nove konfiguracije ga katkad ni nemaju), uredno spojen, aktiviran u BIOS - u? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||
Never Registered User
|
Citiraj:
Bios..ne znam..pogledacu kasnije ...ali sve sam radila kao i uvijek. Citiraj:
Gdje je floppy disk controllers? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.11.2008. u 22:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Vidi svoju sliku poviše EDIT: Stavljen cipset driver? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.11.2008. u 22:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
U device manageru ga obrises (delete driver) i pustis da ga win nanovo instaliraju (restartaj komp). Obicno ne treba vise od toga. Ako ako ne koristis to cudo, razmisli da ga ni ne instaliras vise. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Never Registered User
|
Citiraj:
Znaci...imam problem,i to veći. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() Ili napravi ono sta je rain man reka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Never Registered User
|
Citiraj:
Citiraj:
Aaaaaaaa..o tom se i radi sto mi floopy itekako treba(posao i jos uz to kasnim)... Uradila sam ovo...i evo: ![]() Sjecam se jednom sam ovo imala i rijesila nekako,nasla na netu nesto sto sam brisala regystriju...ono nesto HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ hehe... i isla na rizik...i uspijelo..ali sad ne znam ni sta ni kako... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Pogledaj BIOS, trazi FDC i 1.44MB. Boot nema veze do problema u win. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Never Registered User
|
Citiraj:
probacu s ovim,pa cu vam javiti...hehe.. EDIT: Citiraj:
![]() ![]() Riješeno...da ,to je bio taj način. Momci hvala vam do neba,kao i uvijek brzi ste i učinkoviti!!! ![]() Svaka čast! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.11.2008. u 22:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
dođe žena i u sat i pol sve sređeno. eh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
I jos slag na kraju napravit autorun za floppy i sve 5 ![]() Nađite ili kreirajte novi ključ u registry bazi (regedit) HKEY_CURRENT_USER-Software-Microsoft-Windows-CurrentVersion-Policies-Explorer Zatim nađite vrijednos (value) koja se zove NoDriveTypeAutoRun 1. Desni klik na tu vrijednost i kliknite Modify. Ako vrijednost ima broj 95 u sebi,izbrišite ga i zamjenite sa brojem 91,budite sigurni da ste zadržali sve nule i razmake! 2. Ako je vrijednost B5 ili neko drugo slovo nakon kojega sljedi broj 5,promjenite samo broj u 1,npr. vrijednost više nije B5 nego B1! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|