|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Vrijeme przenja DVD-a
Kupio sam novu DVD przilicu i cini mi se da jako sporo przi, te bih molio za pomoc ako neko zna odgovor. Evo o cemu se radi. Pod Win millenium probao sam (sa Nero 6.0) sprziti 200 Mb na DVD medij i to mi je sprzilo za 260 sec (brzinom 4X) i sad koliko sam shvatio to znaci da mi przi 1Mb za 1,3 sec i cijeli DVD od 4700 MB bi mi sprzilo za 6110 sec tj. 101 Min (1h i 40 Min) sta je ja mislim stvarno previse. Da li mi je przilica neispravna ili to mozda nesto nije u redu sa Nerom (u sta sumnjam jer sam ga ponovno reinstalirao. Zna li iko u cemu bi mogao biti problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Vrijeme przenja DVD-a
Citiraj:
ova racunica gore i tvoja pretpostavka...hmm...bas mi se i ne cini normalnim okolnostima!!ne zanemari takoder i ljudski faktor!(sebe)jel ako krenes na ekspediciju u Afriku,za pretpostaviti je da se prije raspitas kak doc do nje...pa omda dalje biras kojim putem ili precicom ici.....mislim.....definitivno ima i nekaj u ljudskom faktoru.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
DA treba przit ispod 15 minuta na brzini 4x full dvd
__________________ |
![]() |
#5 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
santo, nije ti bas najbolja racunica. analogno zakljucivanje : snimam na cd 1mb podataka, a on snima pola minute te podatke (burn in i burn out). znaci da cijeli cd od 700mb bi snimao 350min? probaj cijeli dvd od 4.37gb snimat na 4x, i ako ti onda vrijeme ne bude zadovoljavajuce (do 16min) u gabuli si ![]()
![]() |
#6 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Koja je prža'? Na kom je IDE kanalu pržilica, a na kojem HD? Jesi probao puni DVD? Koliko traje? Update-aj firmware! Promijeni marku DVD-a. U slučaju da prža ima problema s DVD-om, zna se desiti da automatski spusti brzinu. Ako mi još nešto padne napamet, dodat ću.
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
4X ~ 15 min 2X ~ 30 min 1X ~ 60 min
|
|
Oglas
|
|
![]() |