| 
 | |||||||||||
|  12.08.2008., 17:41 | #1 | 
| its slightly turbocharged Datum registracije: Jun 2006 Lokacija: Slavonski Brod 
				 | 

(riješeno) Izvađena kukica od PCI-E; banalnost ili problem?
			 Dakle, prije nekog vremena, prilikom vađenja stare grafičke nisam mogao prstom otvoriti onu kukicu sto ju čvrsto drži, uzeo sam šarafciger i metodom poluge sam ju uspio otvoriti, Stavio sam novu grafu zašarafio na jednom kraju i zatvorio tu kukicu na drugoj strani. Onda sam opet nešto vadio tu novu, i prstom sam se mučio da ponovo otvorim to čudo, i napokon otvorim, ali kukica mi je - ostala na prstu     Već neko vrijeme stoji bez te kukice, samo zašarafljena na jednom kraju, a grafička normalno stoji, onako čvrsto Nema problema, ali dali da ju tu kukicu pokušam vratiti unutra (nije pukla, samo je iskočila iz rupica) ili da držim tak kak je?  
				__________________ blaa | 
|   |   | 
|  12.08.2008., 17:51 | #2 | 
| N00B Datum registracije: Oct 2006 Lokacija: Split 
				 | Ako nije pukla svakako je vrati..Jer kad pricvrstis grafu za case onda moze iskocit ili ako zatreses slucajno case takoder moze iskocit pa se moze desit s**anje.. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  12.08.2008., 17:52 | #3 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2008 Lokacija: .com 
				 | Hm, koliko znam ta kukica samo učvršćuje grafičku. Jer šeraf je s lijeve strane i onda bi se lako moglo dogodit da kartica uđe nakoso, znači da s desne strane nebi bilo kontakta. Ukoliko sve radi, nemaš frke. Ali ukoliko je baš samo iskočila, probaj se poigrati i vratiti to, nebi trebala bit neka mudrost. Kako je iskočilo, tako ćeš i vratiti  Nekad kukica baš zna smetati kod vađenja kartice, tako da te shvaćam  | 
|   |   | 
|  12.08.2008., 18:26 | #4 | 
| its slightly turbocharged Datum registracije: Jun 2006 Lokacija: Slavonski Brod 
				 | Grafa stoji ravno, onaj šaraf na drugom kraju je zašarafljen i skroz je sjela u PCI-E Problem je sto nemam baš premale (  ) prste pa mi je nezgodno do tog dijela doći čak i kad izvadim kekse od memorije Al poigrat ću se malo  
|   |   | 
|  12.08.2008., 19:12 | #5 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Lijevom rukom uhvatiš grafu s vanjske strane za onaj limić gdje su konektori, kažiprstom desne ruke stišćeš tu kukicu, a srednjakom, prstenjakom i malim prstom vučeš grafu van.   
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  13.08.2008., 01:56 | #6 | 
| Bill Gates Datum registracije: Jan 2007 Lokacija: Vukovar 
				 | Cek, ta se kukica samo malo stisne prema utoru. Po ovom sto si napisao i sto ti se dogodilo imam osjecaj da si ju ti povlacio na drugu stranu. S default desno na lijevo. | 
|   |   | 
|  13.08.2008., 02:41 | #8 | 
| Banned Datum registracije: May 2005 Lokacija: Online 
				 | Metoda Poluge, ha ?   | 
|   |   | 
|  13.08.2008., 02:44 | #9 | 
				 | Pa no   Sa PCI-E (ne sa grafe, sa utora) šarafciger i odma i grafu oteralo van, taj dio, onaj drugi kraj osto unutra   Dobro je dobro je, nema nikakve štete. 
|   |   | 
|  13.08.2008., 11:59 | #10 | 
| Bill Gates Datum registracije: Jan 2007 Lokacija: Vukovar 
				 | Ne treba prema ramu nego prema utoru samo malo stisnut.   Zato mi je i bilo cudno kako ti se to moglo dogodit kada treba cak i vrlo malo laganog pritiska da ispadne grafa. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  13.08.2008., 12:38 | #11 | 
| Premium Datum registracije: Feb 2006 Lokacija: Osijek 
				 | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas