|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
particija
dali mogu preimenovati particije C i D jer mi je OS na D ali mi se kod reinstaliranja win-a boot file instalira na C particiju(za promjenu imena zaslužan trojanac) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Možeš probat ovo ali to uključuje da reinstaliraš Windowse ponovno. Probaj promjenit ime C: particije u neko drugo slovo npr. E: ili F: koje već imaš slobodno. Desni klik na My Computer - Manage - Storage - Disk Managememt (Local) - desna tipka na polje particije - Change drive letters and paths i promjeniš u neko drugo. Restartaj komp - bootaj instalacijski CD od Windowsa i slijedi upute dok ne dodješ do dijela za particioniranje. Tamo izbriši particiju D: na kojoj su ti Windowsi i odma kreiraj particiju, a nemoj samo odabrat taj prazan prostor (znači sam puknut Enter). Što se tebi zapravo dogodilo - imao si dvije particije C: (instalacija) i D: (podaci najvjerojatnije), išao se reinstalirat Windowse, pobrisao si C: i prazan prostor odabrao da ti se u nj instaliraju Windowsi, a instalacija je kreirala particiju i zamjenila imena particija. Nije kriv trojanac... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ne možeš ovo napraviti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
sl problem imam i ja, ali jer sam se zahebao kad sam 1 put inst os...i, sad mi je u biosu jedan poredak slova, a u win drugi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Win98 mora biti na C: , Win2k i WinXP mogu biti na D: ili nekaj drugo , WinVista mora biti na C: (tj. što god mi pokušavali, ona će sama sebi reći da je C ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
U principu, dalo bi se možda to napraviti, ali nekako ne preporučam taj postupak. Treba zamijeniti mjesta particijama u particijskoj tablici, možda skuže XPi da su na prvom mjestu ... Ali možda bolje ne prčkati ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
probal sam se prije jedno pola godine-godinu igrati s tak nečim; isprobal sam barem 15 alata za seljenje particija, migraciju la la... uglavnom NEMA ŠANSE al baš svaki X se windowsi shebu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|