|
|||||||||||
|
|
#362 |
|
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
OK! Samo da pitam.. Dali bi mi pomoglo , s temperaturom da proc bacim na stock, i da undervoltam proc....?Dali bi od clock idlea(36 stupnjeva) bila sta manja temperatura?Tj. dali se ispalti? @Crash - nemoj s***e napravit, daj uci...
|
|
|
#363 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo kako kod mene stoji: Idle: CPU: 38°C CPU1 :37°C CPU2 :37°C Full load: CPU: 49°C CPU1 : 48°C CPU2 : 48°C Sad jos dva n00b potpitanja... Koje gledam kao glavna temperatura i dali bi sad po ovim temperaturama mogao dici svoj E6750 na recimo 3,4GHz po ovakvim ljetnim vrucinama? |
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
MCP nema veze sa mosfetima, nema senzora na mosfetima. Ali pregrijavanje doticnih moze dignuti temperaturu u kucistu... |
|
|
|
|
|
|
#366 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Temp sobe je 24, stranica otvorena, ventilator kućište je stavljen da hladi hard. Idle Load S tim da je grafa 62 bila, i proc +5,6 stupnjeva jer dok on izađe iz igre temperature padnu. Grafa u idle je nisko zbog biosa modan bios na najnižu voltažu u idle, vent se vrti brijem da kojih 20 posto.Sve je ocano Svi ventovni na max + tri ventilatora koja upalim kada ja je jako vruće, za buku ne pitajte |
|
|
|
|
|
#367 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
amd-ovi se pregrijavaju jelda ![]() ![]() moj je na 65 sa freezerom, ventom na 7V i nekom sugom od paste s tim da imam jos u kucistu 4x80mm ventove na 7V, 1x120mm 7V i 2 komada 80mm u napajanju koji se sami reguliraju stvar je sto svi ventovi ispuhuju mlaki zrak van tak da mozda ovaj senzor u linuxu kenja, trebao bi bootat u win i instalirat everest, budem to danas tokom dana pa javim sta tamo kaze ajde sad priznaj na kolko stupnjeva je tvoj ![]() |
|
|
|
|
|
|
#368 |
|
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
#374 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Prodaj grafu i kupi klimu ![]() Uzmes prst. Stavis prst na lopaticu i vrtis najbrze sto mozes. Ajde reci koji bi ti to vent ubrzao? mozes softwerski, preko potenciometra itd... |
|
|
|
|
|
#375 |
|
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Već jesam ,kupio pasivnjaču..just in case..a klimu nemam,jer selim.. , propuh je zasad stock rješenje..![]() ![]() Evo zadnja brutala..78c idle,92 load..izmjereno..25% vent @ 3870x2.. Proc..ugašen qfan..42 idle pod Freezerom,onda znaš koliko je sati..52 load...izmjereno @ E6750 3.2ghz 1.35V U sobi živa pokazuje 27c.. |
|
|
|
|
|
#376 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#377 |
|
Premium
|
E, imam još jedno pitanje, npr. ja kupim ovak nešt: http://www.hardveraj.hr/shop/images/...20mmSFF21D.jpg E i onda otvorim kućište i to samo prekeljim na dno kućišta i uštekam da puše, mogu li to napravit, neće se ništ dogodit? |
|
|
|
|
|
#378 | |
|
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Jer kad ventilator staviš na dno kućišta samo da puše, nećeš dobit ama baš ništa, osim šta će prašinu razbacivat po kućištu ![]() Treba ti tkz "zračni tunel" da bi išta dobio ![]()
|
|
|
|
#381 |
|
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
#383 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() Soba - pakao. Slabo i može bolje sa HDD-om na spužvi ispod pasivne 7600GS, a puše S-Flex @ 800rpm. Danas je najvjerovatnije bio najtopliji dan ove godine ovdje u Hercegovini, disk je svoj max. našao na 48°C, a E6300 pod Freezerom ~ 1000rpm na 52°C za vrijeme GRID-a. Očekujem klimu sljedećih dana, a do tada -> ![]() |
|
|
|
|
|
#384 |
|
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
, a za vrijeme npr. GRID-a (cca 1800 RPM) preko 62°C ![]() |
|
|
|
|
|
#387 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ajd da vidim vas koji imate JMicron kontroler na ploči, pipnite ga prstom Kod mene je isključen pa izaziva opekline 3. stupnja ak se drži prst dulje od sekunde na njemu. Mogao bi se i sam odlemit ak ovak ostane ![]()
|
|
|
#388 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja bih na tvom mjestu prije provjerio temp. jezgri procesora jer su ovo nerealne temp. s takvim shrot coolerom (imao ga), jedino ako ne zivis na sjevernom polu i temp. okoline ti je trenutno 15c... Senzori ti lazu debelo |
|
|
|
|
|
|
#389 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|