|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Blokiranje sustava
bok. imam jedan malo veci problem s kompom. konfa mi je athlonxp 2000, 512ddr, soltek 75drv5 mobo, seagate20gb i wd80gb gf4 ti4200 i creative sblive5.1 problem je sljedeci.. naime u radu za kompjuterom pocelo se dogadat da mi se sustav blokira i to tako da mi programi prestanu reagirat(ne svi) te moram resetirat i to hardverski jer drugacije nemoze. dok sam offline ovaj problem i nisam uocio, no kada dodem online problem se pojavi poput: ie zablokira, nemogu adrese upisivat, a kada se to dogodi tada i drugi programi pocnu otkazivat poslusnost ![]() imam winxp sa sp1 te instaliran patch za worma, te instaliran via 4in1 pack, probo sam i najnoviji viapack ista stvar se dogada, virusa nema jer antivirus progy mi pokazuje da je sve cisto. pokusao sam format, ista stvar je opet bila . tak posto mi je ovo oduzelo pola zivota u 2 dana isao sam i mijenjat isdn modem u drugi pci port i zvucnu u drugi pci port no ista stvar ;x i printer sam odspojio s kompa i ista stvar jel.. kaspersky anti-virus progy uz sve sto pise virusi blabla pise i I/O error = 4 iritirajuci problem moram priznat ![]() ja sam ostao bez ideja, ako je neko ima bio bih mu zahvalan.. pozdraf
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Reinstall winodwsa najcesce rijesava takve stavri, to je jedino kaj meni pada napamet. Pitaj RAK-a
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: Blokiranje sustava
Citiraj:
Rješenje od microsofta je da staviš najnoviji Update. Ima 5 tih fileova za staviti. Pametnije rješenje je da imaš dobro konfiguriran firewall. Ja saznao sa interneta. K vragu. Evo ti link pa čitaj.
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
stavio sam patch isto se dogada.. ie zablokira nemogu se ni sa neta diskonektat nista, vise manje svi programi se nemogu pokrenut onda firewall imam od kad znam za sebe :clap:
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Koji i kako konfiguriran? EDIT: Ma u biti : koji firewall? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
zonealarm al neznam kako to pomaze posto tu sve krepava malo po malo :x
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
![]() ... znam nešto o ZA... pravilno konfiguriran ZASIGURNO ne pušta ovo novo smeće od verzije 2.6 free nadalje. Loše je iskonfiguriran. Postavi ovako: 1. Internet High, Local medium. 2. Block internet servers (a možeš i local ukoliko nemaš LAN) 3. Izbriši SVE programe iz "Programs" i pusti da te ponovo pita - nešto ti daje pristup na komp. Dovoljno je da ti se izvršava lokalno i komp ti radi na 100%. Sad se spoji na internet i trebalo bi ti sve raditi (ukoliko je do ovog novog virusa) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, igrom slučaja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|