|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Potpuni početnik
Ja sam potpuni početnik u overcloackingu. Zapravo, još nisam ni početnik. ![]() Pošto je pre komplicirano da mi objašnjavate dio po dio molio bih vas da mi preporučite neke sajtove gdje se mogu više upoznati s OC. Napominjem, nemam blage veze o OC!!! 1.6 Intel Pentium, 256MB (333MHz) ram i leadtek 5900xt (ponosni vlasnik od danas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ovo bi trebao procitati svaki clan foruma pa ti evo ovo za pocetak dok se ne javi ekipa sa vise znanja.... http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=6829 E jos kada bi znao ja ubaciti ono da on samo klikne i dode mu stranica to bi bilo super,ali nije ti ni problem napraviti copy/paste stranice je tako? a vidi vidi ipak je doslo da se samo klikne, a kako da umjesto toga pise npr. TU KLIKNI ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
![]() |
#4 |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
sta te zanima..kako locknuti pentiuma 1.6? kod reboota windoza stiskaj del dok ne dobis bios softmenu onda idi u prvi setup i vjerovatno ces vidjeti gdje ti pise 33/66/100 E onda idi u rucno podesavanje i taj 100 digni na 800:-) Mos jos i ono dolje gdje ti pise vcore dignut sa recimo 1.5 volti na 10-ak volti ![]() to ti je sve....kad to obavis uzmi dvije slike i osobnu i dodji sutra po uputnicu
![]() |
#5 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
BTW ne slusaj ga blebeta bez razloga...
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
pa nemoj se paliti, tip se je samo salio, sto se tice klokanja bilo bi ti bolje da tu nista ne diras prije nego sto se dobro upoznas sa svime, a toga ima podosta. prije bilo kakvoga diranja ako ne mozes zapamtiti sve postavke u biosu, bilo bi ti dobro da si zapises, da si mozes vratiti stanje. naravno uvijek mozes izvaditi bateriju i vratiti stanje po difoltu, kao sto se npr. meni cesto desavalo. to su ti igre bez granica, stalna testiranja dok ne nadjes sta ti odgovara, ali kada to sredis prihvatljivo onda si na konju.
MB, Gigabyte H55M-S2H CPU; Intel Core i5 750A + SCYTHE Samurai ZZ HDD, Seagate Barracuda, 160Gb, SATA, 8 Mb cache HDD, HITACHI 1TB 7k1000 SATA II , 7200 rpm Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E; http://www.sapphiretech.com/us/produ...w.php?gpid=244 2x2GB, Kingston 1333 Mhz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Skini si omega drivere s www.omegacorner.com, s njima je najbolje clokcat a i bolji su od službenih Detonator7 Catlyst drivera
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Citiraj:
![]() |
|
![]() |