|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
...da se nadovezem, takodjer nemam zvuka na straznjim konektorima... equalizer pokazuje da zvuka ima... i nvmixer takodjer.... a prilicno sam siguran da mi treba hotfix neki... za xp2 neki tipa 888333111 ili slicno ![]() puno hvala
![]() |
#33 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
EMP moderator
|
Sad klikni na + pored Sound, video and game controllers i System Devices pa raširi prozor tako da se vide sve stavke unutar te dvije grupe.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
EMP moderator
|
Da, tebi zvučna kartica uopće nije instalirana. Je li uključena u BIOS-u? Što su ova dva PCI uređaja koja nisu instalirana?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
Pa što još fizički imaš od hardvera, a nije instalirano?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
modem koji ne koristim, i kojeg nisam instaliravao... gledajte ja cu maknut sp3 , pa cu vidit dal ce proradit.. EDIT: stvar je bila u sp3... maknuo sam i sad sve stima.. ss u attachu.. ![]() HVALA svima na strpljenju , savjetima i uloženom trudu.. svaka vam čast ... samo tak dalje ![]() Zadnje izmijenjeno od: ~Kaiser_Chief~. 02.05.2008. u 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|