|
![]() |
#1921 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
koje kučište? ...vidim da je ultra malo=veće temp. ....diskovi jedva stanu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1924 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
Registered User
|
da TT Soprano.. hvala na pohvalama ali ja sam nekako nezadovoljan.. cak padam u napast da promjenim kuciste.. neznam dali se isplati ulagati daljni trud.. narocito ako se za pola godine godinu odlucim dodati jos jednu graficku - kuda cu sa njom..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1926 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1927 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Btw. kakve su ti idle/load temperature i7 pod Zalmanom?
![]() |
![]() |
#1928 |
Registered User
|
brzopletost.. od oka sam zakljucio da mi navedene dimenzije odgovaraju a i svidjeo mi se dizajn kucista.. cim sam poceo sa slaganjem postalo mi je jasno da ce biti problema.. mislim da cu tako i napraviti.. hvala na prijedlozima.. idle 39C.. load (prime95) 64C.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1929 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
ja imam to kuciste i DEFINITVNO se slazem da je kuciste jako premalo meni gtx 275 jedva stane unutra ali temperature nisu zabrinjavajuce zasad bar meni, ja bi stavio sliku od svojega kompa ali neznam kak(more ko objasniti prek PM-a) ..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 |
Premium
|
usporedi sa bilo kojim....recimo čuftekom...pogledaj udaljenost ruba mbo i kaveza od diska...sve će ti bit jasno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1931 |
Registered User
|
ni ja nemam problema sa temperaturom.. idle 39c - prime95 64c hardovi nejdu preko 29c.. ili imam..? ja sam mislio da je 40c normalna pojava za za i7 920 2,66ghz..? sorry na offtopicu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1933 |
najbolji
Datum registracije: Dec 2007
|
evo još jedan vlasnik soprana koji nije zadovoljan. kučište je lijepo i malo kvalitetnije od "niže klase" ali osim toga po ničemu nije posebno. Ona prednja vrata - sasvim nepotrebna, osim naravno za lijep izgled. Kao što su rekli drugi prije mene - skučeno. Imam radeon hd 3850 kojoj je tijesno unutra, trebaš bit umjetnik da bi razmjestio kablove da to nekak izgleda... Sad gledam Antec 300 al mi se NZXT Gamma sve više čini kao povoljnija kupnja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1934 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo i moje životinje. Sve kompove rasprodao zbog nelikvidnosti i ostavio si samo PIII stroj. Moddao sam sa 60mm ventom @ 1500 RPM Asus GF3 Ti500 da smanjim buku od zujalice (cca 6000 RPM) na njoj. Nadam se da vam se sviđa ovaj oldSkul mačak. ![]() ![]() ![]() ![]() Uglavnom, komp je gotovo bešuman i u nedostatku perja nije ni toliko loše. Jedino što je 22" LCD totalni overkill, ali jako mi je drag i još ne ide na bubanj...zasad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1941 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
mala stvar
...al puno vrijedi Evo ja izrezao otvore u stražnjoj stranici Gigabyte Aurore 3D i lijepo obložio gumom pa sad mogu gurat kable od iza..... ![]() Al me zato tamo iza čeka puno posla ![]() ![]()
![]() |
#1942 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
ASUS P5K, INTEL Core2Duo E4500 + Sytche Katana 2, 2 x 2gb Transcend DDR2 800MHz, ASUS 8400GS Silent, WD Caviar Black 500gb + WD 3200AAKS 320gb, DVDRW LG 22x, ANTEC TP Trio 430W, ANTEC P182, Zalman MFC1; Philips 231E1SB, Logitech Deluxe 350, Logitech MX518 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1944 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Barem miljon puta se linkalo to.. http://www.dobar-zvuk.hr/hi-fi/pribor/damping.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#1950 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo novi hardware pa novi ventovi. http://www.imagesforme.com/show.php/...cnaSlikica.JPG Generalno ispuhivanje kucista na kompressoru te pranje nakon 8 godina ![]() Temperature su nenormalno dobre a komp se cuje onako; Cuje se O_o Svi ventovi su na Zalman MFC-1 a CPU cooler je na fanmate-u. Nije preglasan ako znas cinjenjicu da komp ima 12 ventova. Kabelgami ide koliko daje "old school" kuciste. Dalje od toga nisam isao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|