|
![]() |
#5012 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Pročitaj review dole. Imaš u sklopu njega hrpu slika. http://www.legitreviews.com/corsair-...se-review_2230
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5014 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Zauzelo bi prostora više nego moj Xigmatek Elysium . Siguran sam da će pronaći svoje kupce , samo trebat će im dosta prostora za ovo smjestiti ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5015 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5017 |
Premium
|
Odlično rješenje su ovi HDD portovi na dnu kučišta . To bi trebalo uvesti kao standard u svim kučištima , ne nužno da im je ista pozicija ali tko se ovoga sjetio treba mu platiti pivo ! http://legitreviews.com/images/revie...air_540_23.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5018 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Ode...ako je to taj primjerak... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5020 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5021 | |
Premium
|
Citiraj:
Problem kod ovog hladnjaka su njegove dimenzije jer prekriva 1 slot za ram-memoriju . Uistinu nemože se pohvaliti lijepim izgledom , ali to mu i nije svrha ....... pogotovo za cijenovni rang kojem pripada . "Pupo" - što smatraš točno pod polupasivu ?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5022 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Tu polupasivu možemo opisati kao pasivni hladnjak na procesoru koji iskorištava airflow samog kućišta. Radi njegove veličine, on je praktički naslonjen na ispušni ventilator u standardnom kućištu. Tako nešto onda netko valjda ne gleda kao potpuno pasivni hladnjak jer u njegovoj neposrednoj blizini postoji ventilator koji izvlači vrući zrak van, a od prednjeg upušnog ventilatora dobiva koliko toliko svježi zrak izvana. Takav "polupasivni" slučaj je dodatno efektniji ako imaš napajanje gore, jer i njegov ventilator izvlači zrak van kućišta. Žao mi je što nemam više fotki s ove recenzije u kojoj je HR-02 upravo u takvom položaju bio u testnom Stackeru. U svakom slučaju, mnoge su kombinacije moguće s tom grdosijom od hladnjaka kojeg se može ukomponirati s nekim rješenjem iz skuplje palete ventilatora s dobrim statičkim pritiskom (nešto u rangu 500rpm "nečujnog"). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5023 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Po meni je to idealno jer komp može biti nečujan a hladan kao led. Kod mene I3 3220 pod Ninjom sa jednim Slipstreamom straga na kućištu (cca 3cm od hladnjaka) na 4.5V je na 22-28 idle i 40-46 load.
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p: Intel i7 4700MQ / 16GB DDR3 / Sandisk 240GB / Intel iGPU + Geforce 730M / Gentoo Linux Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
Težine 800g i sa 140 mm ventilatorom zasigurno obavlja vrlo dobro svoj posao .
Problem kod ovog hladnjaka su njegove dimenzije jer prekriva 1 slot za ram-memoriju . Uistinu nemože se pohvaliti lijepim izgledom , ali to mu i nije svrha ....... pogotovo za cijenovni rang kojem pripada . |
![]() |
#5026 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5028 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5030 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5035 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
nedavno montirana nova ploča i procesor ,a jučer ubačen novi cooler koji je kupljen prošli tjedan, ali nikako da uhvatim vremena . nije baš slagano u detalje ,ali koliko meni treba je i predobro. ![]() ali baš me "bode u oči" ovaj 24pin atx konektor. btw , filteri na ovom kućištu rade poprilično dobar posao, nije temeljito čišćeno valjda par mjeseci ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5037 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5038 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
http://s12.postimg.org/pvct54qxo/DSC06985.jpg Kabel od napajanja procesora jednostavno nije dovoljno dugačak :/ Ovo izgleda ok od naprijed...ali od iza imam problema sa stavljanjem stranice...dost kablova ima i pravi je nered. Valjda bez pravog kučišta ni ne može bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5039 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kolega Razer je proveo kabel iza matične ploče, pogledaj nekoliko stranica unazad. Ako te baš to smeta, ali je bi ostavio tako kako je. Ili možda da nabaviš 8 pin extender za taj kabel. Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 01.02.2014. u 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5040 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ovaj gore Carbide mi nema nikakvog smisla. Toliko ogromno kućište, a totalno potrošen i neiskorišten prostor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|