|
![]() |
#3871 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3872 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
E pa to i je fora kod najnovije verzije kucista Cooler Master CM 690 II. Ne vidis kablove. Also, koristio je Cooler Master SickleFlow ventove koji imaju prozirne kablove, a to dodatno pogoduje transparentnosti kojom zraci ovaj krvavo crveni build. Mene osobno onaj potenciometar srebrne boje totalno bode u oci, ali ako njemu ne smeta... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3873 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3875 |
Premium
|
Evo jos par slika, nisu ni sad bajne ali ovo je najbolje sto trenutno imam od fotica ( xperia x8 ) potenciometar cu sljedeci tjedan obojat u crno, vec sam to mislio napravit ali nazalost nisam stigao. Btw kuciste je stvarno odlicno, cvrsto je i iznenadila me razlika u temp. Sve komponente su hladnije za cca 5°C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Pošten trgovac: 1, 2, 3 ,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ,17, 18, 19 Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 19.05.2012. u 10:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3877 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
@QuidZz odlično složen, ali pliz preobrati se na plave neonke i ventove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3878 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3880 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3882 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3883 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3884 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#3885 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3886 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo malo da vam se i ja priključim ![]() ![]() Prošlo je oko 6 mjeseci otkad sam zadnji put sve strpao u Stackera i zaboravio na računalo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakon zadnjeg sastavljanja, izvadio sam drugi kavez za diskove, no sad sam ga vratio i na oba stavio 120mm Noiseblockere, a s prednje strane stavio grillove. Nisam previše razmišljao o njihovom razmještaju, no htio sam da oba upušna ventilatora budu u ravnini cijele ploče (ne više, ne niže), a prža i front panel iznad prvog kaveza. Na kraju se pokazala kao dobitna kombinacija. Sa stražnjeg ispušnog mjesta sam maknuo Stackerovu metalni grill budući da se previše prašine skupi u tom prostoru što otežava ispuh. Pa evo i nekoliko slika: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() X58A-OC se odlično slaže sa narančastim Aresima (koji se pak estetski ne slažu sa 95% ostalih ploča ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. radim na tome da nekako izravnam grafičku karticu ![]() ![]() Prijedlozi i komentari poželjni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3887 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ajde, da nam se i ti malo javiš ![]() Kejbl odrađen maksimalno koliko se može na Stackeru. Daj riješi više taj powder-coating, spominješ to već godinama ![]() Btw. i meni je suđeno čišćenje ovih dana, jučer sam škicnuo malo unutra i imao što vidjeti na ventu od TRUE-a ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 28.05.2012. u 08:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3888 |
Premium
|
@Razer odlican kejbl ![]() Btw mozes li diskove okrenit ovako da budu? Tako sam ja u Apollu napravio da sakrijem max. te kablove @Doink dvije rijeci: air compressor ![]()
Pošten trgovac: 1, 2, 3 ,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ,17, 18, 19 Zadnje izmijenjeno od: QuidZz. 28.05.2012. u 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3889 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@Razer: odlična kombinacija je ploča i memorija, super se boje slažu. Da sam znao mogao sam ti jučer donjeti Xigmatek ventilator, odlično se bi u tu kombinaciju uklopio. I još bih preporučio VX550 napajanje da se uklopi u tu kombinaciju boja... ![]() Samo bih ti još predložio da staviš i jedan grill na stražnji vent, dosta ljepše će izgledati. Šteta za front panel i usb da ih nemaš kamo uštekati, ali odličan posao si napravio s kučištem i kablovima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3890 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
@Razer: Stacker lover here ! ![]() Moj je u fazi "nikad vise necu kupovat novo kuciste" tak da ono ![]() Previse truda oko vodenog i cable-anja. ![]()
![]() |
#3891 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
@Razer - dobar revju ![]() ...i da, nenasjedaj na provokacije ovih koji nikad nisu imali kučište koje nije crno iznutra ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3894 | |||||
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3895 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Valjda ne krsim pravila, mislim da bi tu najbrze dobio pomoc. Ima li tko mozda viska Corsairov modularni pci-e 6 (6+2) pin kabel za prodati ?
![]() |
#3896 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Kontaktiraj eSys pa njih pitaj.
![]() |
#3898 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
možeš ih naručiti ovdje: http://www.corsair.com/power-supply-...cessories.html za asbis sumnjam, mozda esys tj ezy infotech servis u Hondlovoj. EDIT: pa bio sam tamo par puta i nije bas da su bili extra susretljivi i expiditivni. Oni decki na izdavanjnu robe jesu, dok oni za servis (Kreso?) i nije bio olicenje ljubaznosti. K tome ne znam da li imaju te kablove samo tako za dati posto se po novom to prodaje kao rezervni dio (link gore). Za Ezy znam da su imali (jer sam svojedobno i ja dobio set gratis) te bih savjetovao da prvo proba tamo... Zadnje izmijenjeno od: alengrosevic. 03.06.2012. u 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3900 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
ček da mi dodje hx1000 od alengrosevic pa cu vidjeti ako mogu iskemijati i ako mi bude viška pa ti se javim |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|