|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Problem sa zvukom i microfonom
Ne znam da li problem spada u sferu softwerskih ili hardwerskih problema. Naime, reinstalirao sam windowse 50-ak puta na istoj, postojecoj konfiguraciji i nikad mi se to nije desavalo. Mozda je problem minoran, a ja corav ili ne znam sto vise. Nakon podizanja glanc novih windowsa, desava se da cujem svoj glas preko microfona u slusalicama. Reinstalirao windowse, zakrpo ih sa service packovima i critical updateovima (niti jedan program nisam instalirao na njih), deinstalirao i instalirao audio codece, disable-o audio codec u biosu i stavio zvucnu karticu s drugim codecima, mijenjao sigurno 4-5 microfona i isto toliko slusalica, pajs sad...vadio bateriju iz maticne i vracao na tvornicke postavke. Uvijek isto. Cujem svoj glas u slusalicama. Da li netko ima rjesenje za ovo??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Otvoriš Volume Control i staviš mute na mikrofon... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Stari, mislim da se nismo shvatili. U vrijeme pricanja, znaci dok ja pricam, cujem sebe u slusalicama sto je jako iritanto a ponekad zna biti i microfonije. Osim toga primijetili su i sugovornici da je nesto cudno. Mislis li ti da u vrijeme dok JA pricam trebam sebe cuti u slusalicama ili bi me trebao cuti iskljucivo sugovornik/ci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pričaš normalno kao i s uključenim mikrofonom. Slobodno ga isključi, nema nikakve logike da čuješ sam sebe dok "telefoniraš". Ne treba ti razglas, kužiš?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
START -> PROGRAMS -> Accessories -> Entertainment -> Volume Control... Options -> Properties... Provjeri da ti je izabran PLAYBACK i onda kvacicu stavis na mute microphone. Ako bi stavio na RECORDING-u kvacicu na mute microphone, onda mutas mic. potpuno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nub azz pwnzor!
Datum registracije: Sep 2007
|
Točno kako Matija veli... Kada označiš tu kvačicu, ugasiti ćeš jedino zvuk koji se reproducira tebi u slušalicama/zvučnicima, ne i onaj koji šalješ drugima. Slobodno to označi i uživaj u ne slušanju vlastitog glasa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|