![]() |
Problem sa zvukom i microfonom
Ne znam da li problem spada u sferu softwerskih ili hardwerskih problema.
Naime, reinstalirao sam windowse 50-ak puta na istoj, postojecoj konfiguraciji i nikad mi se to nije desavalo. Mozda je problem minoran, a ja corav ili ne znam sto vise. Nakon podizanja glanc novih windowsa, desava se da cujem svoj glas preko microfona u slusalicama. Reinstalirao windowse, zakrpo ih sa service packovima i critical updateovima (niti jedan program nisam instalirao na njih), deinstalirao i instalirao audio codece, disable-o audio codec u biosu i stavio zvucnu karticu s drugim codecima, mijenjao sigurno 4-5 microfona i isto toliko slusalica, pajs sad...vadio bateriju iz maticne i vracao na tvornicke postavke. Uvijek isto. Cujem svoj glas u slusalicama. Da li netko ima rjesenje za ovo??? |
Otvoriš Volume Control i staviš mute na mikrofon... :D Dok je isključen mute, naravno da ćeš čuti sam sebe.
|
ja sam isto to htjeo napisat, ali kontam pa nije čovjek valjda toliki noob :)
|
Citiraj:
|
pa pali ga i gasi po potrebi. ako ti ni to ne valja, kupi si mikrofon na stalku i drži ga podalje od usta kad se ne želiš čuti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja tebe ne razumijem. sasvim je normalno da čuješ sam sebe preko MIC-a POGOTOVO ako imaš slušalice+mic.
|
Citiraj:
START -> PROGRAMS -> Accessories -> Entertainment -> Volume Control... Options -> Properties... Provjeri da ti je izabran PLAYBACK i onda kvacicu stavis na mute microphone. Ako bi stavio na RECORDING-u kvacicu na mute microphone, onda mutas mic. potpuno... |
Točno kako Matija veli...
Kada označiš tu kvačicu, ugasiti ćeš jedino zvuk koji se reproducira tebi u slušalicama/zvučnicima, ne i onaj koji šalješ drugima. Slobodno to označi i uživaj u ne slušanju vlastitog glasa. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:59. |