|
![]() |
#1 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
LAN problem
Jučer ja dofurao do frenda kantu da malo igramo kLanje, al nikako da proradi. On mene može pingat a ja njega ne. A ja njega u Win Exploreru vidim (ne mogu pristupiti ali vidim), a on mene ne vidi. Adrese su naštimane, subnet mask isto tako, kartice rade, driveri ok. Ako neko zna još neku fintu, rado ću poslušati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
jel netko od vas ima kakav firewall instaliran (citaj: ZoneAlarm)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Isključeni su (skroz i u task managru nema ništa) i meni i njemu. Oba dva koristimo WinXP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Bio si blizu..je firewall...ali...
Citiraj:
... nije samo ZoneAlarm firewall... Frendu ti je uključen Windows firewall na kartici. Isključi ga i sveće raditi. Propertisi na Network Connection, Advanced, makni kvačicu sa Protect. Ili dodaj port kojim komunicira. A zašto on tebe ne vidi u Exploereu nisam siguran. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Zonealarm je zasigurno najkoristeniji firewall (pogotovo na ovom forumu) i malo malo se netko javi sa probleom mreze da bi se na kraju ispostavio da ga ZoneAlaram zajebava...zato sam napisao: citaj Zonealarm. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Zato opet kažem nije ZoneAlarm jedini firewall. Opaska nije bila namijenjena tebi osobno. Arogancija je nepotrebna. ![]() A o ZoneAlarmu pročitaj ovdje. Najkorišteniji je iz nekoliko razloga a većinom zato što je, kada se pravilno postavi, među tri najbolja. Ajde se sad lijepo smiri i pomozi čovjeku ako možeš.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Ljudi imaju problem sa Zone Alarmom i mrežom. Ne znam koliko znaš što je to firewall, ali očito ne dosta. Jer onaj program koji se naziva firewall, a početnik koji ga ne zna konfigurati, nema "problema" sa mrežom, TO NIJE FIREWALL. OK? A to što se ne vide, bilo bi dobro da oba administratora na kompu imaju password, tj nemaju blank password |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|