|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Spajanje konfe hitno
Imam problem... komp se upali (svi ventovi grafa, psu, proc) ali nema slike. Mislim da sam krivo spojio one kablove koji idu od kučišta na ploču (ima svakavkih boja; crna crvena zelena bjela power sw ). Jel bi mi pls netko to moga poslikat? ili neki dati neki link.Tnx EDIT: radi se o Gigabyte P35-DS3 Zadnje izmijenjeno od: Crazy for AMD. 11.12.2007. u 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Jel' komp pišti kada ga upališ? Ako da onomatopejski opiši kako zvuči... Da bi ti se pomoglo kako spojiti matičnu i kučište napiši oznake na onim malim crnim konektorima od kučišta...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
POWER SW, POWE LED+, POWER LED-, H.D.D., SPEAKER. RESET SW, Hmmm sada sam skužio kada stisnem onaj gumbič za paljenje kompa vent od proca se ne počinje vrtit iste sekunde, nego nakon neki 2. sekunde. EDIT: kad se upali čuju se samo ventovi nema pištanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
pogledaj dal su sve kartice dobro sjele u utore, još probaj očistiti kontakte na karticama i ramami ...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nemaju ti veze ti kabeli sa radom.Oni ti sluze samo za lampicu od hdd-a i powera.Bitno ti je dobro spojit taj pover kabel.Ako ga stavis gdje spada on upali ako ne, nece upalit.Provjeri jos jesi na pravo mjeso spojio hdd i cd romove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
imas u manualu od ploce kako spojiti sve.
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
imaju ako krivo spojis dva plusa od lampica zajedno pa nist nece da radi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
hmm možda ovako uspijete pomoč. Ovakvu shemu imam ja na ploči http://www.imagesforme.com/show.php/...itled.JPG.html Kad spojim kako piše u manualu ništa. (očito krivo spajam) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije ti problem u kablovima, dobro si ih spojio kad kažeš da se komp upalio, ali nema slike.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Nakon Domijevog zaključka utvrdio sam sljedeče ![]() Sve se upali i sve radi.(osjetim, vidim ventove). Kada spajam monitor morma stavit onaj mali adapter i onda monitro na njega e sada probao sam s tim adapterom na dugi komp spojit i nema slike, a kad na tom drugom bez adaptera spojim ima slike. Jel ro malo "sranj+" nevalja i inače? Kupit ču kabel pa čemo vidjet |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
kad upalis komp, jel cujes jedan kratki "beep" ?? ako ne cujes onda vjerojatno nema veze taj kabel... probaj odpojit od struje i izvadit bateriju na 5minuta pa vratit bateriju i natrag spojit mrezni kabel i onda upaliti. i da...sad sam vidio da motas sa onim kablovima od kucista...pa obrati paznju na to da spojis i zvucnik...jer ak ne spojis neces ni cut "beep" |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
k budem izvadio bakteriju, sada sam probao s drugim monitorom na oba dva kompa i opet sa dvi nastavkom ni na jednom nema slike... Jel ima di za kupit baš kabel ne nastavak? EDIT: izvadio i vratio bateriju nazad ali sve je isto, sve se upali ali nema slike... Zadnje izmijenjeno od: Crazy for AMD. 12.12.2007. u 19:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|