|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Pašeju svi. Imaš externih i umutarnjih , govori se da su extgerni bolji , samo onda ti zemeju jedno USB mesto Ja osobno imam Tekcom ( unutarnji) , i nemam zamjerka ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ciljam više na unutrašnji jer su upola jeftiniji....a i nigdje nisam našao eksterne asusove modele,a od mase ljudi čujem pohvale što se tiče asusa. samo me zanima dali netko zna razliku između modela ASUS P-IN100-ST-D2 i ASUS P-IN100-ST-D ??? jer na njihovoj stranici nema nikakvih navedenih razlika. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Inače kad več koristite pojam eksternih uređaja, onda bi bio i red da se kaže i interni uređaj, u ovom slučaju interni modem. A ako ste zapeli za pojam unutarnji onda bi bio red da sukladno tome koristite pojam vanjski. Tj. interni i eksterni ili unutarnji i vanjski, a ne sve moguće njihove kombinacije. To pogotovo vrijedi za tebe Ice, da nemaš tastaturu, ne znaš se ni potpisati (što se vidi iz tvog načina pisanja). Nemojte zamjeriti, dosadno mi je i bezveze lupam "glupe" primjedbe. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Premium
|
Tom ti si spamer i bum te prijavil adminu!!!! a ja bujdem pišo po svojom kejbordu na som komjuterju kak ošem i daj ajsu da piša kak ože ion i sam de žneš da se kaje unutrašnji i eksterierni uredjaj a onak kak si si ti zamishljo ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||||||
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
a sta po tebi snnopy nema modualcija pri prijenosu signala ISDN mrezom ili bilo kojom drugom mrezom osim telefonskom
|
|
|||||||||||||
|
|
#9 | |
|
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ja pišem kak ja oču , glavno da je čovek razmel kaj sam ja rekel , a dal na kuča ili č ili ć mene je baš briga , isto kak i za sve ostale gramatičke zakone i gluposti i sve kaj je vezano uz jezik. ![]()
|
|
|
|
#10 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
MODEM pretvara analogni signal u digitalni i obratno. ISDN adapter nema potrebe za time. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Premium
|
ljudi hvala na pomoći ali odustaje se od isdna....jednostavno se ne isplati sad uzimati jer sam tek sad saznao da uz 488KN trebam mjesečno plačati pretplatu za ISDN (lopov gamadska HT ) pa + još pretplata za pristup netu + još 2x 1.83KN po satu u najjeftinijoj tarifi za 128kUFFFF jednostavno ču pričekati da adsl dođe u selo moje malo.... |
|
|
|
|
|
#12 | |||||||||||||
|
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
modem modulira i demodulira sto znaci da iz jednog seta signala pretvara u drugi bez obzira na to da li se radi o digitalnim ili analognim signalima imas cetiri razlicite modulacije: fekvencijsku, amplitudnu, faznu i diferencijalnu i sa pojmom analogno/digitalno ima veze samo po tome sto se sve to moze odnosit na signale ukratko ovako:recimo da ti je u tvom racunalu nula predstavljena signalom 1V, a jedinica signalom 2V. Brojevi nisu bitni pa bubam napamet buduci da su ti naponi premali za prijenos signala na vece udaljenosti treba ih pretvorit u vece (npr 0=5V, 1=10V). ISDN adapter taj posa obavlja na jednoj strani, a na drugoj signale vraca u originalni oblik, sto znaci da modulira/demodulira, tj. da je modem. moze se tu jos komplicirat sa vrstama modulacija, njihovim kombinacijama, razinama itd. ali to sada ovdje nije bitno
|
|
|||||||||||||
|
|
#14 | |
|
MadModerator
|
Citiraj:
daleko od zagreba ili velikih gradova ![]()
|
|
|
|
#15 | |
|
Premium
|
Citiraj:
znam da zvuči kao patka ali ja vjerujem u to jer HT posjeduje takav kapital ( lopovska gamad monopolistička) da može to izvesti bez većih problema |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Pazi izjavu SLUŽBENU - flat rate pristup je financijski neisplativ Hvala Bogu da recimo Albanija ima love pa baca telekom novce na flatrate i gubi na tome Ma LoL - glupo za slušati . Neka tamo glupača izjavljuje ovakove nebuloze ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Premium
|
e Paske od ti ljepo na stranicu od Ht-a i pogledaj im javna financijska izvješča...godišnji profit (ili čista para) 1.5 milijardi kuna...ili ti 4 milijončeka dnevno....treba s tim preživit....ak nam daju flatrate još če morati i crni kruh u redu čekati a da se mi ljudi skupimo i dignemo tužbu protiv ht-a za monopol??? |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |