|
![]() |
#1 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
VPN connection - zasjenjena opcija problem
Imam jedan server (Win 2003) na koji bi se spojio remote desktopom. Na njemu sam napravio da accepta incoming connections i da mi dopusti da se spojim na njega. No, doma idem na Network Connections->Create a new connection-->Connect to the network at my workplace i onda su mi one dvije opcije zasjenjene. Sad, kako to odzasjeniti? Kaj se serivsa tice - popaljeno je sve osim ovih: http://shrani.si/f/3y/YD/bUeTKeg/servisi.jpg Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
cek, koliko ja znam, ako pricamo o istom mislim da si ti debelo fulao..., remote desktop je: \Start Menu\Programs\Accessories\Communications\remote desktop...i ukucas ip ... sad, da li ti je taj komp u lokalnoj mrezi ili bi ti preko neta pristupao? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Jesi što naknadno deinstaliravao iz win instalacije? Onu Network podršku? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Networking services su mi instalirani, ali ne i Other Network File and Print Services. A ja se sjecam da sam ja to zadnji put radio bas preko VPN. A danas mi frend tvrdi da mogu i preko RDCa koji mi javlja "remote desktop connection might not be enabled". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
VPN ti treba ovisno o situaciji. Da li se baš MORAŠ spojit preko VPNa ili ne? A za to što ti javlja da možda nije enable, morat ćeš provjerit konfiguraciju rutera na koji se spajaš, tj. otvorit određeni port. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|