![]() |
VPN connection - zasjenjena opcija problem
Imam jedan server (Win 2003) na koji bi se spojio remote desktopom. Na njemu sam napravio da accepta incoming connections i da mi dopusti da se spojim na njega.
No, doma idem na Network Connections->Create a new connection-->Connect to the network at my workplace i onda su mi one dvije opcije zasjenjene. Sad, kako to odzasjeniti? Kaj se serivsa tice - popaljeno je sve osim ovih: http://shrani.si/f/3y/YD/bUeTKeg/servisi.jpg Hvala. |
cek, koliko ja znam, ako pricamo o istom mislim da si ti debelo fulao..., remote desktop je: \Start Menu\Programs\Accessories\Communications\remote desktop...i ukucas ip ...
sad, da li ti je taj komp u lokalnoj mrezi ili bi ti preko neta pristupao? |
Citiraj:
Jesi što naknadno deinstaliravao iz win instalacije? Onu Network podršku? |
Networking services su mi instalirani, ali ne i Other Network File and Print Services.
A ja se sjecam da sam ja to zadnji put radio bas preko VPN. A danas mi frend tvrdi da mogu i preko RDCa koji mi javlja "remote desktop connection might not be enabled". :stoopid: |
VPN ti treba ovisno o situaciji. Da li se baš MORAŠ spojit preko VPNa ili ne? A za to što ti javlja da možda nije enable, morat ćeš provjerit konfiguraciju rutera na koji se spajaš, tj. otvorit određeni port.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:03. |