|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
memory leak ili nešto sl...
Imam jedan problem kad igram igre na mom kompu. Prvih minutu i pol sve radi u redu glatko, a onda odjednom kao da padne FPS (slike u sekundi) ne razumijem zašto Konfiguracija: Intel core duo 2x2,66GHz 2x 1gb rama 250 gb HD Nvidia 8600... pomagajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Koji naslovi, koje postavke, koliki je FPS prije a koliko poslije "pada", XP ili Vista, Direct X koji - onak, ne budi škrt na informacijama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
direkt x 9.c win xp prije pada je ok, a poslije oko 10 a jel bi problem bio hardwerski ili softwerski? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako sve radi vjerojatno je do softvera. Jesi probao odvrtiti neki od bench alata, 3DMark 06 npr., pa usporediti rezultate na netu s sličnim konfama... Može biti dosta razloga, od pregrijavanja do drivera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ono proskenirao si sa bar dva antivirusa ? dali ti pada slobodna memorija ? dali ti se to mozda desi u 3dmarku. dali samo padne i onda komp radi normalno ili se sve vuce ?
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
Komp radi sve normalno, čak i kad igra šteka i kad spustim na windowse radi sve pet commit charge mi je 632M/3921M (ono dole u taks manageru) dok igram fifu 08 dok gledam film je sve ok... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
nema te opcije evo skinuo sam 3dmark06 prošao neke testove, jel s tim kako mogu rješit problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
|
GPU 112°C Seagate 43°C jel to dobro ili loše EDIT: kad mi počne štekat imam 1200mb slobodno u radnoj memoriji a temperatura GPU je 122°C al ja mislim da je taj GPU za grafičku di mogu vidit za procesor u tom everestu Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.10.2007. u 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odi u mesnicu po ćavape i stavi gore da se krčka. Nemoj da ti zagori slučajno, neće valjati... ![]() Šalu na stranu, nije nikako dobro. Grafa je preeevruća, ako je to što kažeš istinito. Stavi ruku iznad nje i vidi je li zrak vruć. Ako ne osjetiš, oprezno pipni cooler da se na bi opekao pa javi kakav je...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
kutija nije prevruća, dapaće mlaka je ![]() Al daj mi reci kakvo se to može fixat |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
|
Nisam mislio na kućište nego baš na grafu ili proc kad već misliš da može biti i on.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
mogao bi si ja večericu na tome skuhat ![]() a kako se to može sredit, jel se može uopće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
|
Može, ali treba otkriti zašto je tolika temperatura. Možda hladnjak ne leži dobro na procesoru/grafi, možda se vent ne vrti ili je začepljen,...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
ovako. Vrti se onaj vent na kraju kućišta, a ovo za hladnjak jel se to može provjerit samo da otvorim kućište il trebam kopat po procesoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Tomjerry ocito nisi dobro svatio Domya sta ti oce rec nije bitan vent na kraju casea bitan je vent na procesoru i na grafi otvori case i pogledaj je li se vrte ventovi da nisu zaguseni cooleri od prasine jesu li dobro pricvršceni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
122 je znak da stavi odojak u kuciste ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Registered User
|
Kako mogu vidjet koji imam vent za grafu, jel može preko everesta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
|
našao sam problem ventilator se slabo vrti al sad me mući ovo, ujutro je sve super, al popodne se popne na 100°C ne kužim kad upalim komp brzo se vrti a onda počne sporije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|