|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Asus M2N32 i net
Kada se sa gore navedenom pločom pokušam spojiti na net, automatski se resetira. ADSL modem je spojen sa kompom preko mrežnog kabla. Pritom dobijem BSOD "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" Probao potuno novi Win, Briši, mjenjaj, stavljaj nove/stare drivere...
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji modem i kabel su u pitanju? Probao si vratiti modem na tvorničke postavke? Router/bridge mode? Malo više detalja ne bi škodilo. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Evo mene opet. Modem je najveći s**t koji je djelio T-scum, ZyXel, neki crni. Uglavnom, komp se restarta čim se spojim na net. Prvo sam mislio da je hardwerski problem, ali svaki put kada nanovo snimim windows, sve šljaka. Kada ugasim/upalim ili restartam komp, neće...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Imao sam isti error na kompu koji je doma kod mene na servisiranju ![]() Riješio ga tako da sam spustio HTT i množitelj proca, ali mislim da u ovom slučaju nije to problem... Potraži najnovije drivere za mrežnu, probaj nabavit pci mreznu i probaj se preko nje spojit na net... Ovaj error ti se javlja najčešće kad RAM rikava ili kad se neki hardware "kolje" u kompu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Probao sam spojiti i preko USBa, opet isto. Mislio sam da sam bio našao problem, ali ipak nije... Naime deinstaliram AMDov patch za dual-core proceve, komp sve šljaka 2-3 dana, onda opet isto... Već mi ponestaje ideja...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|